Sur mand råber efter sin kone, fordi hun føder i deres splinternye bil

Lægen Brian Snyder arbejder på akutmodtagelsen og har efterhånden set alt.

Men da han en dag så en blødende, gravid kvinde sad i en bil lige udenfor sygehuset, handlede han hurtigt. Hustruen og hendes mand var panikangste, og en hel del folk blev faktisk vidner til den meget uventede scene.

Brian vidste, at kvinde, Andrea, kunne føde hvert sekund, det skulle være, så der var ingen tid at spille.

Efter mange anstrengelser – og et skræmmende øjeblik, hvor navlestrengen var vilklet rundt om barnets hals – kunne Andrea byde sin lille baby velkommen ti verden. Hun fødte i bilen, foran et småchokeret publikum. Lægen Snyder viklede barnet ind i et håndklæde og lagde babyen på moderens bryst.

Og så var der det med faderen…

Doktor Snyder troede, at manden ville besvime efter at have set alt det blod, men istedet kiggede manden sin hustru i øjnene og sagde: “Elskede, for helvede… I vores nye bil!!! Med specialbestilte, nye sæder! Kunne du ikke have ventet 15 minutter?!”

Tja, det var alt, hvad hun havde brug for at høre, før hun smækkede ham en på kassen.

Så nu behøvede tre personer lægehjælp. Andrea, som lige havde leveret en baby, hendes datter, som behøvede en varmere plads, og hendes mand, som havde fået noget af en flad…

 

Det kan være svært at tro på denne mærkelige hændelse, men historien er faktisk fra virkeligheden, og bliver skildret i Discoverys serie “Untold Stories of ER”.

Synes du, at manden fortjente det? Lad os vide, hvad du synes – og del gerne historien med dine venner på Facebook!