Sygeplejersken redder babys liv – 4 år senere får hun et uventet besøg

Babyen blev født ved akut kejsersnit, og både mor og baby var tæt på ikke at overleve.

På intensivafdelingen kæmpede sygeplejersken i flere måneder for at holde den lille baby i live.

Fire år senere, en almindelig dag på arbejdet, får hun et tårevædet besøg af en speciel lille dreng, hun aldrig havde regnet med at se igen.

Da moderen Sarah skulle føde sin søn, var det meget tæt på at ende katastrofalt. Både mor og baby kæmpede for livet på operationsbordet, og lægerne var tvunget til at gennemføre et akut kejsersnit.

Den nyfødte baby Connor blev lagt på intensivafdelingen, hvor han lå i to måneder og havde sygeplejersken Gwenn ved sin side.


Foto: Youtube / AHS Channel

Gwenn tog hånd om ham og syede endda tøj til babyerne, som de fik på. Connor klarede skærene og voksede sig til at blive en frisk lille dreng. Men familien var fast besluttet på at takke sygeplejersken, som reddede deres søns liv.


Bildkälla: Youtube/ AHS Channel

En dag, fire år senere, blev Gwenn kaldt ind til et møde på sygehuset. Men det var ikke et almindeligt møde.

Efter hun så en film af, hvor frisk Connor nu var blevet, fik hun sit livs overraskelse.

Bag hende kommer den fireårige dreng med familie ind i rummet, og Gwenn tror knapt sine øjne.


Bildkälla: Youtube / AHS Channel

“Jeg er beæret, rørt og chokeret. Jeg er så glad for, at jeg kunne gøre så stor en indvirken på nogens liv. Det betyder, at det er arbejdet værd, og at alt arbejdet, du lægger din sjæl i, betyder noget for familien,” siger Gwenn.

Se den hjertevarmende historie i videoen herunder.

Sygeplejersker gør et utroligt vigtigt arbejde, og det er ikke så ofte, at de bliver takket for deres slid. Del gerne artiklen og hjælp os med at løfte Gwenn og alle andre sygeplejersker frem – som de store helte, de er.