Teenager dræber to personer i bilulykke – senere skriver hun 10 ord på Facebook som chokerer alle

Det var 30. marts sidste år, at en teenager fra Californien, USA, var ude og køre bil. Det skulle komme til at få en dødelig udgang, skriver blandt andre Daily Mail. Og den 18-åriges indlæg på Facebook efter ulykken har chokeret mennesker over hele verden.

Politiet sagde i en udtalelse efter dødsulykken, at der ikke var nogen tvivl om, at kvinden, som var 18 år da ulykken skete, havde taget en form for stoffer eller drukket alkohol, inden hun satte sig bag rette. Det virkede ikke til at køretøjets hastighed forårsagde ulykken, som dræbte to personer.

Samtidigt har teenagerens ord på Facebook – bare nogle timer efter ulykken – chokeret mange mennesker.

Youtube

Teenageren var ude at kære med to venner i sin blå Honda en torsdag eftermiddag, da hun overså et stopskilt og ramte den anden bil. To mænd i den anden bil, en Toyota, døde på stedet og teenageren og hendes to venner blev kørt til sygehuset for behandling af mindre skader. Toyotaen havde lige kørt gennem et kryds, da den blev ramt af Hondaen.

Det er uklart, hvad som gjorde, at hun ikke stoppede ved stopskiltet, og hun er endnu ikke blevet anklaget for nogen forbrydelse.

Youtube

Teenageren gik siden på Facebook og skrev offentligt om hændelsen. Hendes ord har oprørt mange.

“Jeg er i alle nyhedsudsendelserne grim bilulykke dræber to” (original: “im all over the news bad car crash 2 died”), skrev hun ifølge KTLA.

Politiets undersøgelser har siden vist, at der ikke var noget som tydede på, at hun brugte sin telefon, mens hun kørte. Hun var heller ikke beruset eller påvirket af noget. Hele ulykken var mystisk for politiet, og hun er endnu ikke blevet anklaget for nogen forbrydelse.

Det er ikke første gang, at en teenager bruger de sociale medier i forbindelse med en dødsulykke, rapporterer The Root. I oktober 2015 skrev en 19-årige: “Jeg dræbte lige en mand” og “hvil i fred” efter at en 16-årig døde. Han postede også et billede af drengen, hvilket selvfølgelig påvirkede familien meget.

Hvad synes du om dette? Skrive gerne en kommentar.