Tommelfingeren op til denne fremmede – lavede spontan indsamling til enkemand med to børn

Marcs kone var bare 28 år, da hun fik at vide, at hun var ramt af kræft. Sygdommen var uhelbredelig – og bare få måneder senere gik hun bort.

Tilbage stod Marc og parrets to små børn, 4 og 7 år gamle. Hverdagen blev forvandlet til en kamp, da den nylige enkemand forsøgte at få pengene fra sit lavtlønnede job til at række. Men det var svært at få betalt alle regninger, skaffe mad på bordet og tage hånd om børnene alene med et hårdt job ved siden af. Visse nætter stod det så galt til, t familien var tvunget til at sove i bilen.

Snart besluttede faderen sig for at besøge en teapeut, hvor han kunne fortælle om familiens svære situation. Hvad han ikke vidste, var at hvert et ord kunne høres i ventesalen – men det viste sig at være det bedste, der kunne ske…

For at komme igennem krisen var Marc og hans to børn begyndt at gå til en terapeut i den amerikanske by Minnesota.

Youtube

En dag sad Holly Ruppert Lafferty i ventesalen hos terapeuten. Hun kunne høre alt det, som den enlige far Marc fortalte – og så besluttede hun sig for, at noget måtte gøres.

Youtube

Holly gik på Facebook, hvor hun skrev et langt indlæg, hvor hun forklarede det, som hun havde hørt i ventesalen. Hun skrev også, hvordan hun havde en plan for, hvordan hun kunne gøre hverdagen lidt lettere for den enlige far og hans børn.

Hun startede en indsamling – og folk donerede alt mellem himmel og jord, som familien kunne tænkes at have brug for.

Youtube

Responsen var helt overvældende. Snart begyndte det at strømme ind med donation fra generøse og venlige medmennesker, som ville hjælpe Marc og hans familie.

– Da jeg kom hjem den dag, lå der bunker af donationer ved min dørtærskel. De fortsatte bare med at komme, siger Holly till USA Today.

Holly Ruppert Lafferty (Facebook)

Donationerne indeholdt alt fra tøj til legetøj og penge – og der var så mange, at Holly måtte lave en lang liste for at holde styr på alt.

Holly Ruppert Lafferty (Facebook)

Til slut var dagen kommet, hvor gaverne, som fyldte et helt rum, skulle gives til Marc og børnene hos terapeuten.

Da familien så, hvad de fremmede havde samlet sammen, tabte de kæben – og Marc kunne ikke takke Holly nok for alt, hun havde gjort.

Youtube

Her kan du se et videoklip om hændelsen:

Holly har virkelig et hjerte af guld – tænk, hvor meget en venlig gestus kan betyde! Del gerne denne hjertevarmende historie videre til dine venner.