Unge Sara kyssede sine nyfødte tvillinger – døde minutter senere: “Alt hun ville var at blive mor”

Det var i slutningen af maj, at 26-årige Sara Sewald tog på fødeafdelingen for at føde sine tvillinger ved kejsersnit. Begge børnene kom sunde ud og i god stand, men noget gik galt, og Sara kunne ikke stoppe med at bløde.

Sara måtte opereres, men hun kom aldrig ud i live.

– Alt min søster ville var at blive mor, siger Justin Spellman, Saras bror, til Today.

Da 26-årige Sara Sewald fik at vide, at babyen i hendes mave var tvillinger, blev hun først bange for, at hun ikke kunne gøre et godt arbejde med at tage sig af to. Men snart blev Sara ivrig efter at møde sine førstefødte.

Sara Sewald, 26. Foto: KOAA 5

Den 29. maj i år tog Sara på fødeafdelingen til et planlagt kejsersnit. Men selvom børnene kom raske ud, og alt tilsyneladende var godt, så var der noget med Saras snit, som gik galt.

Kunne ikke stoppe med at bløde efter kejsersnittet

Sara kunne ikke stoppe med at bløde, og kunne derfor bare kysse sine små babyer på hovedet, inden hun skulle opereres.

Foto: KOAA 5

Desværre kunne Saras liv ikke reddes, hvilket betød, at den nybagte far Dustin måtte tage en tung afsked.

– Deres forhold var så godt, det var næsten sygt. Han føler så meget på en og samme tid. Når han taler om Sara, bryder han sammen og græder. Men hvis du spørger ham om Ryan og Charlotte, så lyser han op. Han lever for dem, siger broderen Justin til Today.

Familien har endnu ikke fået svar på, hvad det præcis var, som gjorde, at Sara ikke overlevede. Nu har de startet en indsamling for at hjælpe kæresten med udgifterne.

Se indslaget fra KOAA 5 her.