Far til mobbeoffer læser sin søns ønskeliste og bryder sammen – beder folk om at hjælp til at opfylde den

Tanken om, at ens barn har det svært i skolen er svær for alle forældre.

Jeg kan slet ikke forestille mig, hvor desperat og magtesløs man føler sig, hvis ens børn ikke kan få venner. Det er ikke nemt at vide, hvad man skal gøre. Derfor mærkede jeg det i mit hjerte, da jeg læste denne fars ord om hans søn.

En fars appel om sin autistiske søn gik viralt efter at have ramt hundredvis af mennesker lige i hjertet. På grund af drengens autisme holdt han sig meget for sig selv, men da faderen så, hvad han havde skrevet på sin ønskeliste, forstod han, at det ikke var frivilligt. Forud for den forestående fødselsdag havde drengen skrevet en ønskeliste, ligesom børn gør.

Ønskede to ting

Men der var ingen gadgets og legetøj på listen. Kevin blev overrasket, da han fandt ud af de to ønsker, som Daniel havde skrevet ned under en af ​​sine lektioner på sin specialskole.

Foto: Twitter / @ Kevharrison_

Hans første ønske var at lære at køre bil, og overraskende nok var hans andet ønske at få nogle venner. Ordene ramte Kevins far.

Sådan skriver faren i sit roste Twitter-opslag:

– Daniel er min søn. Meget svært autistisk. Han har ikke en eneste ven. Det er hans fødselsdag i dag. På sin ønskeliste skrev han, at hans to ønsker var at lære at køre bil og at få venner. Tillykke med fødselsdagen. Vis ham venligst, at du holder af ham. Vær venlig at dele.

Som alle andre kærlige forældre ønskede far Kevin at opfylde sin søns ønsker. Det eneste, han ledte efter, var lidt kærlighed i kommentarfeltet på Twitter for at kunne vise sin autistiske søn, at der var folk, der lykønskede ham. Tweetet gik viralt næsten med det samme, og Daniel var chokeret over folks venlighed og vilje til at sprede kærlighed.

Berømtheder tog kontakt

Flere postede billeder af deres autistiske børn for at vise, at de går igennem det samme. Berømtheder som ‘Luke Skywalker’ (skuespilleren Mark Hamill), Russell Crowe, Sharon Stone, Ariel Winter og sangerinden Liz Phair var nogle af dem, der sendte beskeder til den autistiske Daniel.

Allerede dagen efter var Kevins tweet om Daniel og hans ønsker det mest populære samtaleemne i USA.

Stor effekt

Kevins tweet var ikke andet end et lille bidrag fra en far, der ville fylde sin søns ensomme verden med lidt venskab og kærlighed fra mennesker. En verden, hvor hans autistiske søn lærte, at han ikke var alene, og at han ville opnå sine to ønsker om at lære at køre bil og få venner.

Svaret, som tweetet indsamlede, beviste, at der er mange søde mennesker i denne verden.

Kevin Harrison følte sig altid alene, men han lærte, at mange familier havde det på samme måde.

– Du er ikke alene, siger Kevin Harrison.