Fiskere trækker en ‘porcelænsdukke’ op af havet – kigger nærmere og ser at den lever

En fisker i New Zealand troede, at han så en porcelænsdukke ligge og flyde i vandet, inden han hørte, at den gav lyd fra sig og så ud til at have en puls.

“Porcelænsdukken” var en 18 måneder gammel baby, som var forsvundet efter at have camperet med sin mor og far.

– Han var så pokkers heldig, men det var ikke meningen, at han skulle dø, ikke den her gang, sagde fiskeren, som fandt drengen, det skriver britiske Daily Mirror.

Fiskeren Guss Hutt syntes, at det var underligt at finde en porcelænsdukke ude på havet om morgenen, så han fangede den for at tage et nærmere kig.

Selv da han tog drengen op, tænkte han, at det var en dukke, hvilket han fortæller i et interview med Daily Mail.

”Hans ansigt så præcis ud som porcelæn med sit korte hår, som lå vådt ned. Men da han så klynkede lidt, tænkte jeg ‘åh gu, den her baby lever’.

Fiskeren indså, at han havde taget en baby op, ikke engang to år gammel, af vandet. Han skyndte sig tilbage på land, og snart blev hele stranden klar over, hvad han havde fundet.

Langs stranden lå den populære campingplads Murphy’s Holiday Camp Matata, hvor parret Jessica Whyte og Josh havde slået lejr med sin 18 måneder gamle dreng.

Babyen krøb ud af teltet da forældrene sov

Hvad forældrene ikke vidste var, at deres nysgerrige baby havde åbnet teltet mens forældrene sov dybt. Så krøb han ud og udforskede området, men fordi de camperede på stranden, var vandkanten inden for krybeafstand.

Forældrene havde ikke bemærket, at deres lille dreng var gået ud, så da de fik at vide, at han havde ligget i havet, blev de helt forskrækkede, om end taknemmelige over, at han var blevet fisket op.

Ifølge Daily Mirror skulle mor Jessica have sagt, at hun “Var ved at få et hjerteanfald”, da hun hørte om sin dreng i havet, samt sagt, at de fremover vil have hængelås på teltet.

Drengen blev bragt til sygehuset til kontrol, men klarede sig uskadt.