Folk tager billeder af Simone på gaden – nu kommer hun med opråb: ‘Jeg har ikke selv valgt at være anderledes’

Foto: privat

29-årige Simone er født med dværgvækst, og hendes udseende har flere gange fået folk til at pege, tage billeder, glo og hviske.

– Kære pige ved busstoppestedet, som skulle tage et billede af mig, da jeg gik forbi!

Sådan starter 29-årige Simone Meyer Larsen sit opslag på Facebook, som blev skrevet efter at hun endnu en gang havde oplevet at være blevet behandlet anderledes i det offentlige rum.

Simone Meyer Larsen er nemlig født med dværgvækst, og det har gennem tiden fået folk på gaden til at opføre sig – mildest talt – uhensigtsmæssigt.

Gennem tiden har folk både vendt sig om en ekstra gang for at se efter Simone, eller de kan finde på at tage billeder eller endda følge efter hende. Det er alt sammen noget, hun efterhånden har vænnet sig til, men stadig ikke bryder sig om.

Forleden tyede Simone til tasterne, da hun skrev sit opslag på Facebook, som siden er blevet delt både i medierne og på de sociale medier.

– Jeg har faktisk skrevet på opslaget i små tre år, fortæller Simone til Newsner og uddyber, hvorfor det så netop blev forleden, at hun valgte at komme med sit opråb:

– Jeg havde lyst til, at vi skulle hylde og fejre, at vi er forskellige. Det kom ud af en samtale med min coach omkring det at være anderledes! Jeg har altid været stolt af den, jeg er, og det synes jeg også alle andre skal være! Vi er forskellige og det er jo fantastisk!, fortæller Simone til Newsner.

Simone ønsker også med sit opslag at gøre opmærksom på, at vores udseende på ingen måde definerer, hvem vi er indeni og hvad vi bruger vores liv og tid på.

-Jeg gør de samme ting som jer! Jeg går på arbejde, jeg handler, jeg går i byen, jeg holder ferie, jeg går ud og spiser, jeg dyrker sport, jeg shopper.. JA listen er uendelig. Jeg er ligesom alle jer, jeg er blot født med dværgvækst!!!, skriver hun i opslaget og fortsætter længere nede:

– Jeg har et medfødt handicap. Jeg har ikke selv valgt at være anderledes. Vi dømmer hinanden ud fra vores udseende. For mit vedkommende er jeg 125 cm høj, som sådan set kun er ti procent af, hvem jeg er’, skriver hun.

I skrivende stund har Simones opslag på Facebook mere end 37.000 likes, 27.000 delinger og 4.000 kommentarer.

Så vigtigt et budskab!

Tak for at dele det med os alle, Simone!

Vær med til at sende styrke og hyldest til Simone i kommentarsporet under artiklen på Facebook nu!

Exit mobile version