Fremmed tilbyder teenageren et lift hjem – bremser hårdt op, da han ser huset og gør det ufattelige

Livet er ikke altid retfærdigt, og jeg bliver altid så bedrøvet, når jeg ser unge mennesker, som ikke har det godt. Men det varmer mit hjerte, når unge drenge og piger gør deres bedste for at komme på ret køl igen.

Chauncy Black, 16, lever under mildest talt hårde forhold. Med en enlig, arbejdsløs og syg mor, er han nødt til at kæmpe med næb og kløer for at kunne forsørge hende. Men det er ikke nemt at finde job, når man kommer fra fattige kår – især ikke, når man kun er 16 år gammel.

Men alt ændrede sig, da han mødte en fremmed i supermarkedet.

Facebook/Jody Collohan

Chauncy Black, 16, bor alene med sin syge mor, uden penge til mad eller tøj. En dag var han så sulten, at han tog til det store supermarked i det pænere kvarter. Måske var der en måde at få fat i noget mad på.

Det lykkedes ham at få fat i penge, som rakte til en busbillet og tog afsted. Det måtte bære briste eller bære.

Hans plan var at tilbyde sin arbejdskraft i bytte for mad. Men han anede ikke, at en fremmed ville ændre hans liv for altid.

Chauncy gik ind i supermarkedet og spurgte en mand, om han havde brug for hjælp til at bære kasser. I bytte ønskede han sig en donut. Den ukendte mand, som hedder Matt White, forstod straks, at den 16-årige ikke havde det så godt.

Facebook/Matt White

Det så ud som om, drengen var blevet slået 100 gange. Han så flov, sulten og udmattet ud. Så jeg gav ham en donut,” skriver Matt White på Facebook.

Chauncy havde intet – ingen telefon, ingen penge, ingen mad. Kun en busbillet hjem. Det eneste, han kunne håbe på, var at få en donut fra supermarkedet.

Det viste sig, at Chauncy stødte på den helt rigtige person. For Matt gav ham ikke bare en donut, han tilbød ham også at vælge, hvad han ville i supermarkedet – og betale for hele gildet.

Så den sultne 16-årige fik en pizza, chips, meloner, pasta, peanutbutter, mælk og andet forskelligt. Mens Chauncy valgte varer, indså Matt, at det var en rigtig klog fyr, han lige havde mødt.

Facebook/Matt White

“Den her dreng var utrolig. Han kaldte sig fattig, men fortalte mig, at alt ville blive godt igen, og at han en dag ville starte sin egen virksomhed, så han kunne give andre fattige børn mad,” skriver Matt på Facebook

Chauncy havde fået en vældig hård start på livet – men det forhindrede ham ikke i at drømme!

Matt tilbød drengen et lift hele vejen hjem, så han slap for at sidde i bussen og gå den lange tur fra stationen og hjem. Men det sluttede ikke der.

“Jeg gav ham et lift hjem, men da jeg så hans hus, blev jeg helt ramt. Han lavede virkelig ikke sjov. Ham og hans mor havde intet. De havde ikke engang senge eller møbler. De sov på puder lavet af soveposer, de havde bare to lamper og intet i køleskabet”.

Facebook/Matt White

Matt forstod også, at moderen var syg. Hun rystede ukontrolleret og havde svært ved at gå.

Så besluttede Matt sig for at starte en indsamling til familien, så de kunne klare sig. Og der gik ikke længe, inden pengene begyndte at strømme ind, og de var utvivlsomt meget nødvendige.

Takket være Matt og alle, som donerede penge, kunne Chauncy købe rigtige senge. Den 16-årige fik desuden penge til at starte sin egen lille virksomhed, hvor han slår græs, hvilket giver en tryg indkomst.

Facebook/Matt White

Der findes virkelig vidunderlige mennesker derude. Matt hjalp drengen og hans mor, men man må ikke glemme, alle de fantastiske mennesker, som gav penge til familien. Del gerne for at ønske Chauncy held og lykke i fremtiden!