Hjemløs mand tæller sine småmønter, pludselig sætter teenagerne en stor pose under hans bord

Du ved aldrig, hvorfor en vis person er et vist sted i livet eller hvordan, de kom dertil. Men du kan altid række en hånd ud til en person i nød og vise dem kærlighed i stedet for at vende ryggen til.

I sidste ende er vi alle bare mennesker, og en enkel gestus kan virkelig ændre et helt liv.

Det var noget den hjemløse mand Eddie skulle erfare, da han sad og talte de få mønter han havde.

Det var en helt almindelig aften, da Ryan Cook og hans to kammerater besøgte en fastfoodrestaurant ved navn Chick-Fil-A i Corpus Christi, Texas.

Inde på restauranten kiggede de sig om og fik øje på en hjemløs mand, som sad ved et nærliggende bord. Manden, som viste sig at hedde Eddie, talte de få mønter han havde samlet sammen.

Talte småmønter

Han forsøgte at samle penge nok til at få sig lidt mad.

Foto: Facebook/Ryan Cook

Eddie var ofte på restauranten, men han bad aldrig om mad. Det eneste, han bad om, var vand til sin elskede hund Socks. Eddie var sulten og forsøgte at skrabe de få mønter han havde sammen, for at se, om han havde råd til at købe noget at spise.

Men efter at Ryan og hans venner så, hvordan han havde det og hørte om hans historie fra de, som arbejdede på fastfoodrestauranten, valgte de at handle.

Foto: Facebook/Ryan Cook

Ryan og hans venner købte et gavekort til Eddie på fastfoodrestauranten, så han kunne gå ind og få lidt at spise flere gange.

Købte nyt tøj

Men de besluttede at det ikke var nok.

På den anden side af gaden lå en sportsbutik, som vennerne gik hen til. Der købte de en helt ny jakke, en hue, tre trøjer og en førstehjælpskasse til Eddie.

Foto: Facebook/Ryan Cook

Samtidig valgte butikken at donere yderligere 200 kroner, så de kunne købe flere sager.

På vej tilbage tog Ryan sin mobiltelefon og begyndte at filme. De gik hen til Eddie, som stadig sad og talte sine mønter, og satte en stor pose ved hans bord.

Eddies reaktion siger det meste. Han kunne dårligt tro, det var sandt, at han nu havde fået en ny jakke og chancen for at få noget at spise.

Foto: Facebook/Ryan Cook

Ryan lagde videoen ud på Facebook, og der gik ikke mange timer, inden den havde spredt sig.

“Gør gode ting for andre”

I skrivende stund har over 13 millioner mennesker set den, og i kommentarfeltet strømmer fine kommentarer ind.

“Sætter et eksempel for alle andre. Vær uselvisk og gør gode ting for andre, så er verden et bedre sted for alle. Jeg syntes, at jeg ville lægge det her op, for at opfordre andre til at gøre gode ting uden personlig vinding,” skriver Ryan til videoen.

[arve url=”https://www.facebook.com/ryan.cook.393/videos/pcb.1611819515501169/1611817545501366/?type=3&theater” aspect_ratio=”1:1″ /]

Hvilke fantastiske drenge Ryan og hans venner er! Hjælp os gerne med at sprede deres budskab og opfordre til, at flere gør verden til et bedre sted!