Mor filmer barnepigen i skjul – hun mister pusten, da hun hører, hvad der sker

Alle forældre vil før eller siden have behov for pasning af deres børn – nogle jævnligt.

Når en nær slægtning eller ven ikke er tilgængelig, kan du få hjælp fra en udenforstående og håbe på det bedste. Nogle gange kan man dog få ting at vide, man ikke kunne have forestillet sig om personen.

Den amerikanske mor Nicki Maher hyrede teenagepigen Delaney Wilson som barnepige for sin datter. Når Nicki var på arbejde eller skulle løbe ærinder, var det unge Delaney, der passede den lille pige.

Alt så ud til at gå godt, men en dag, da Nicki kom hjem, hørte hun noget, der fuldstændig tog pusten fra hende.

Aflytning af babysitteren

Det viste sig, at babysitteren plejede at synge for datteren, når de legede, hvilket den lille pige elskede, for hun sang ofte sange fra Disney-film.

Men Delaney har ingen almindelig stemme. Du kan forveksle hende med at være stemmen til Disney-prinsessen Ariel.

Nicki fortsatte med at aflytte og kunne ikke tro sine ører. Hun spurgte derefter Delaney, om hun måtte dele klippet på TikTok. Lyt selv, og forbered dig på gåsehud.

@nickiunplugged

@delaneyreneemusic so happy you’re in our world 🧜‍♀️ #disney #singer #mom #babysitter #thevoice

♬ original sound – Nicki Marie

Nicki var overrasket over, at en teenager med et sådant talent aldrig postede videoer af sin sang på internettet, da nutidens unge mennesker stort set poster hvad som helst.

Havde ingen selvtillid

Da hun spurgte Delaney om det, blev hun endnu mere chokeret over svaret.

– Jeg forsøger at opmuntre hende til at dele sin stemme mere. Men hun er bange for, hvordan hun ser ud i sine videoer. Og alt jeg ser er skønhed. Det gør mine børn også. Lad os vise hende noget kærlighed, så jeg kan få hende til at synge mere for os !!!, skriver Nicki på TikTok.

https://www.tiktok.com/@delaneyreneemusic/video/6984965075526274310?referer_url=https%3A%2F%2Fsv.stories.newsner.com%2F&referer_video_id=6984965075526274310&refer=embed

Hun fortsætter:

– Det er ikke fordi, hun ikke vidste, at hun havde et talent, som så mange allerede har fortalt hende, at hun har. Det er, at hun ikke selv hørte det, da hun kun så, hvordan hun så ud i sine videoer.

En fabelagtig stemme

Men Nicki nægtede at lade pigens talent gå ubemærket hen. Takket være sin videodeling har Delaney fået nok selvtillid til at turde dele sin utrolige sangstemme.

– Det har været helt vildt. Jeg har haft så mange fantastiske muligheder, og jeg har bare mødt så mange fantastiske mennesker, der har rakt ud og har været så søde mod mig. Så det har virkelig hjulpet på min selvtillid, og det gør mig super glad at vide, at folk virkelig gerne vil høre min stemme, siger Delaney ifølge Faith Tap.

Dette møde beviser bare, at en talentfuld person i ny og næ bare har brug for lidt opmuntring efter at have modtaget en negativ kommentar.

Bliv ved med at opmuntre og sprede kærlighed. Del gerne historien.