Morens gravide mave stopper aldrig med at vokse – så går lægerne i panik og beder hende ofre sit eget barn

Chloe og Rohan Dunstan havde tre små sønner, men de havde altid drømt om at få en datter. Da Chloe blev gravid for fjerde gang, krydsede de fingrene.

Men efter den obligatoriske rutinekontrol, skulle alt ændre sig. Ultralydsscanningen viste nemlig noget helt særligt.

 

Facebook

Det var ikke første gang, Chloe skulle til rutinekontrol. Men denne gang var hun rigtig nervøs, for maven stoppede aldrig med at vokse. Den var gigantisk.

Men Chloe anede ikke, hvilken besked, lægerne ville give hende.

Facebook

Vi tog til ultralydsscanning, og da jeg så skærmen, var jeg overbevist om, at jeg så to børn. 

Efter yderligere undersøgelser sagde lægen til os: “Jeg kan bekræfte, hvad du ser. Jeg ser en baby her og en baby der. Jeg begyndte at græde og ryste. Mener du, at det er tvillinger? Jeg kunne ikke tro det, skriver hun på Facebook.

Facebook

Chloe ventede ikke ét barn, men tre!

Et helt nyt liv stod for døren. Den “lille” familie på fem personer, skulle snart blive til otte.

Ved næste rutinekontrol, fik Chloe og Rohan desuden deres drøm opfyldt: De skulle have en lille datter. Men lægerne gav hende også en rigtig mareridtsbesked. Hun var nødt til at træffe et valg, som ingen mor bør stå over for.

Chloe ventede to drenge og en pige. Drengene var helt friske, men pigen havde et problem. Hun voksede nemlig ikke, som hun skulle.

Det eneste, som kunne få hende til at overleve, var en omfattende operation – en operation, som kunne være meget risikofyldt for drengene.

Hun var derfor tvunget til at vælge mellem det frygtelige: At operere og risikere alle børnenes liv – eller føde drengene og ofre pigen.

Jeg overvejede alternativerne, undersøgte en masse… jeg vidste, at jeg ikke bare kunne opgive hende. Jeg vidste, at hun var stærk, for hun havde klaret sig til uge 28 uden at få nogen næringsstoffer, sagde Chloe ifølge Little Things.

Facebook

Chloe kunne ikke vælge andet, end at give trillingerne en chance. Inderst inde viste hun, at hun gjorde det rette.

Fødslen gik godt, men trillingerne havde straks brug for intensiv behandling.

Lige så stille blev de stærkere, og Chloe er så glad for sin beslutning.

Facebook

“Jeg kunne ikke forestille mig et liv uden hende, og jeg er så stolt over dem alle tre. Jeg glæder mig til at se dem vokse op”.

Drengene fik navnene Henry og Rufus, mens datteren blev døbt Pearl.

Facebook

Her er alle børnene sammen!

Pearl, Rufus og Henry har det rigtig godt i dag og er vokset en del, som I kan se!

Jeg kan ikke forestille mig, hvor svært det er for moderen at vælge. Men det er fantastisk, at de lever og har det godt i dag. Del gerne artiklen videre, for at vise dine venner denne vidunderlige historie!