Parret møder deres barns biologiske mor – får et chok da han fortæller om sin drøm

Lige siden Walt Manis var 12 år gammel, havde han haft en stærk fornemmelse af, at han ville blive far til en pige ved navn Chloe med brune øjne og lyst hår. Hun havde set hende i en drøm, en drøm, der kom tilbage til ham stort set dagligt.

Men han opgav håbet, da han blev gift med sit livs store kærlighed, Annie, da hun ligesom ham havde blå øjne og mørkt hår.

Parret var dog ikke klar over, at der ventede dem en bemærkelsesværdig rejse forude, der endte med at opfylde den drøm, de begge delte.

Årene gik, og Walt forelskede sig i sin barndomsveninde Annie, der voksede op i samme kvarter som Walt.

Parret blev gift, og nåede at nyde flere rejser sammen, før de endelig valgte, at de ville stifte familie.

Youtube

Men så en dag besluttede de sig for, at det var tid. Annie fortalte endda, hvilket navn hun ville give sin fremtidige datter: Chloe.

Da Walt hørte dette, fik han et chok. Det var jo det samme navn, som datteren i hans drømme havde haft. Han fortalte Annie om pigen fra drømmen, og de blev klar over, at de var som skabt for hinanden.

Men efter at have prøvet at blive gravide i fire år begyndte de at miste håbet. Det gik op for parret, at de måske ikke kunne få børn.

Selvom de var skeptiske overfor adoption, besluttede de sig for at sende en adoptionsansøgning. Det var der, magien virkelig begyndte.

Mødet med den biologiske mor

En dag fik Annie en mail fra adoptionskontoret, hvor der stod, at man havde fundet et barn til dem. En gravid kvinde havde udvalgt Walt og Annie og ville have, at de skulle adoptere hendes barn. Det var en pige.

Parret blev overlykkelige, men også nervøse. Var det her virkelig deres barn? Deres “Chloe”?

De spekulerede på, om de skulle finde et andet navn. De havde prøvet at få børn så længe nu, at Chloe næsten ikke føltes rigtigt længere.

Men da de mødte moren, som skulle bortadoptere sit barn, gav alt pludselig mening. Hun fortalte, at hun allerede havde tænkt på et navn, hun kunne lide, og hun ville dele det med parret, som skulle adoptere datteren.

Navnet var Chloe.

Youtube

Walt og Annie kunne næsten ikke tro, hvad de hørte. Men så gik det op for dem. Det her var Chloe. Det havde hele tiden været meningen, at de skulle adoptere den biologiske mors datter.

Efter et par måneder kom deres datter til verden, og hun lignede præcis den pige, som Walt havde set i sine drømme.

Youtube

Og det var kærlighed ved første blik, da de så deres datter Chloe for første gang.

“Det var ikke et tilfælde. Jeg er dette barns far”, siger Walt ifølge eternallysunny.com.

Youtube

Her nedenfor kan du høre mere om den lille familiens utrolige historie:

Denne historie gav mig gåsehud. Walt havde drømt om Chloe i flere år, og da han var lige ved at opgive håbet, kom hun til ham på den mest usandsynlige måde.

Tøv ikke med at dele historien, hvis du også blev berørt af dette utrolige sammentræf!