Anthon Unger/Ritzau Scanpix

79-årige Daimi Gentle vender tilbage i berømt ‘Matador’-rolle: Nu deler hun ord om sit store comeback

Daimi Gentle fortæller nu, hvordan hun blev lokket tilbage på de skrå brædder.

Den rutinerede skuespiller Daimi Gentle har haft en imponerende karriere.

Hun begyndte allerede at optræde tilbage i sine teenage-år, hvorefter efterspørgslerne begyndte at melde sig, og hun blev et prominent navn.

Daimi Gentle har gennem karrieren arbejdet sammen med flere legender som Ove Sprogøe, Karl Stegger og Malene Schwartz.

Hertil har Daimi også gjort sig som sangerinde, og så har hun også været revykunstner sammen med Dirch Passer og Preben Kaas.

Trak sig tilbage

Den flotte karriere fik også et fornemt punktum tilbage i 2019, efter hun var færdig med juleforestillingen i Riddersalen.

Herefter valgte hun nemlig at lade sig pensionere, og det har været en beslutning, som Daimi har holdt fast i.

Tidligere i år kom det så frem, at Lise Nørgaards skønne ‘Matador’ bliver opført i 2024 som musical og i den forbindelse var producenten Jesper Winge Leisner hurtigt ude for at få den rutinerede skuespiller med.

Og selvom hun til at begynde med ikke var interesseret, så afslører Daimi Gentle nu, at der var en helt særlig årsag til, at hun har valgt at gøre comeback.

Artiklen fortsætter under billedet…

Daimi
Daimi Gentle og Ragnhild Kaasgaard skal spille rollerne som Fru Fernando Møhge og Misse Møhge i den nye originale musical Matador Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix

Blev lokket ud af pensionen

I et interview med HER&NU fortæller skuespilleren nemlig, at hendes gamle veninde og kollega Ragnhild Kaasgaard også er tilknyttet projektet. Hun skal nemlig spille Misse.

– Jeg bliver 80 næste år, så det er noget af en fødselsdagsgave. Jeg sagde ellers først pænt nej tak. Da vi stoppede i Riddersalen efter juleforestillingen i 2019, pensionerede jeg mig selv. Røven på min cirkushest var helt inde i stalden, men med duften af savsmuld blev den lokket ud igen, fortæller hun til mediet.

Hvor bliver det skønt at se Daimi Gentle. Hvad tænker du om, at hun skal spille fru Fernando Møhge? Og hvad tænker du om den nye ‘Matador’-musical? Del dine tanker i kommentarsporet og del meget gerne artiklen.