83-årige Al Pacino er blevet far igen: 29-årig kæreste har født en søn

Al Pacino

Foto: Shutterstock

Hollywood-stjernen er blevet far igen i en alder af 83 år, efter hans 29-årige kæreste har født en lille søn.

Det har vakt chok-bølger af de helt store, da det kom frem, at skuespilleren Al Pacino i en alder af 83 år skulle være far igen.

Nu er har graviditeten så båret frugt, for hans 29-årige kæreste Noor Alfallah har nemlig født en velskabt søn ifølge CNN.

Den lille dreng har også allerede fået navn, for han skal nemlig hedde Roman Pacino ifølge en talsmand.

Barn er nummer fire

Det er Noor Alfallahs første barn, mens Al Pacino har tre børn i forvejen med to forskellige kvinder – heriblandt den 33-årige datter Julie.

Hendes mor er skuespilleren Jan Tarrant – desuden er Al Pacino far til tvillingerne Olivia og Anton, som han har sammen med sangerinden Beverly D’Angelo.

Den nybagte far har dannet par med Noor Alfallah, der altså er 54 år yngre han selv, siden april 2022.

Foto: Shutterstock

Aldersforskel ubetydelig

Det er ikke første gang, at hun danner par med en langt ældre mand – hun har nemlig tidligere været kærester med Rolling Stones-forsangeren Mick Jagger.

Her udtalte hun, at aldersforskellen intet betød, og at de var meget lykkelige i deres forhold, hvilket altså også ser ud til at gælde denne gang.

Mens Al Pacino har ventet på familieforøgelsen, så har han tilbragt tid sammen med ekskæresten Beverly D’Angelo, hvis selskab han for nyligt blev fotograferet i.

Vi ønsker stort tillykke til Al Pacino!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version