Årgang-0 mor opereret akut – lå på gangen i flere timer

Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix

Christina Siguenza, der er et kendt ansigt blandt danskerne, da hun har medvirket i programmet ‘Årgang 0’ har haft flere store komplikationer med helbreddet på det seneste.

Hele sit voksenliv har hun blandt andet døjet med smerter og blødninger fra underlivet på grund af sygdommen endometriose.

Det betød, at hun for godt en måned siden måtte få fjernet hele sin livmoder.

Men hospitalsbesøgene sluttede dog ikke der. For operationen har efterladt hende med alvorlige komplikationer, som nu har betydet, at hun måtte opereres akut.

– Mit indvendige operationssår fra min hysterektomi for 4 uger siden var defekt og gabte så meget, at der var “hul hele vejen op”, skriver hun i et opslag på Facebook.

TV2 fylder 30 år, 2018 Christina Siguenza Romeo Stephanie Van Der Watt Jeff: Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix

Sengeliggende på hospitalsgangen i flere timer

Turen på hospitalet har fået Christina Siguenza, der blandt andet er mor til Stephanie Siguenza, til tasterne.

For mødet med det danske sundhedsvæsen har ikke været udelukkende positiv.

I et opslag på Instagram skriver hun blandt andet, at hun lå på gangen i flere timer.

– Det er noget som en patient slet ikke er tjent med. Jeg kender det fra personalets perspektiv, men også fra patientens perspektiv. Jeg lå på gangen fra kl.9-16:30 midt i “myldretiden”, skriver hun.

Ringede til sin datter

Derfor valgte Chrisitna Siguenza at kontakte sin datter Stephanie efter midnat for at blive kørt hjem, selvom kirurgen mente, at hun burde blive på hospitalet.

– Det er både uetisk, at kunne høre drøftelse om andre patienter og ens egen behandling står for skue. Det er uværdigt og problematisk, skriver hu

Christina blev som aftalt hentet af sin datter for at slippe for at ligge på gangen med andre patienter, men det blev ikke en særlig behagelig tur i bilen.

– Jeg kastede op i bilen, men heldigvis havde jeg fået en del brækposer med hjem. Jeg faldt hurtigt i søvn, skriver hun.

I samme opslag takker hun også alle sine følgere for de varme tanker og hilsener.

Du kan læse det fulde opslag her:

Hvad tænker du om, at hun måtte ligge på gangen i flere timer efter operationen? Del gerne din mening med os i kommentarfeltet på Facebook.

Exit mobile version