‘Årgang 0’-Stephanie tager stort skridt efter skilsmisse

Det er ikke længe siden, at Stephanie Siguenza kunne afsløre, at hun skulle skilles, og nu er hun godt på vej til at rykke i ny lejlighed.

Der er en stor omvæltning i sigte for 24-årige Stephanie Siguenza, der i august meddelte, at hun efter to år skal skilles fra ægtemanden Jeff Henckel.

Indtil da boede ægteparret i overetagen hos Jeffs forældre, og derfor har Stephanie Siguenza naturligt nok knyttet stærke bånd til familien.

Men nu er parret som bekendt flyttet fra hinanden, og derfor er det også tid til, at Stephanie Siguenza skal finde sig et nyt hjem.

– A start of a new chapter, skriver Stephanie Siguenza på Instagram.

Se opslaget herunder eller klik her.

Slagelse er sagen

Her viser hun sine nøgler samt en tom lejlighed frem, og Stephanie Siguenza bekræfter da også, at hun nu har modtaget adgangen til sit nye hjem.

Det er en etværelses lejlighed, som hun flytter ind i, i en nybygget ejendom, men Stephanie Siguenza vil ikke kommentere på, hvor hun har boet indtil nu.

‘Årgang 0’-kendissen forsikrer også, at hun har det godt, og der er masser af plads til alle hendes ting i den nye lejlighed i Slagelse.

– Den by kommer jeg ikke ud af lige foreløbig, siger Stephanie Siguenza til Se og Hør.

Parret er venner

Heldigvis er hun og Jeff Henckel stadig gode venner, og selv om det er noget, fraskilte ofte siger, så er det faktisk sådan, det forholder sig, og de taler sammen hver dag.

– Jeg har det fint. Det har vi egentlig begge. Der er ikke sket noget. Jeg tror bare, vi lige har brug for at være os selv lidt. Vi har begge været meget unge, da vi fandt sammen og også, da vi valgte at blive gift, sagde Stephanie Siguenza, da nyheden om bruddet kom ud, til Se og Hør.

Hun og Jeff Henckel er blot endt med at vokse fra hinanden, efter de blev kærester for syv år siden og siden gift ved et hemmeligt bryllup i 2022.

Stephanie Siguenza flytter nu i ny lejlighed
Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix

Praktikken fylder

Men Stephanie Siguenza har dog endnu ikke været ude at svinge med ørerne som single, hvilket hun ellers har italesat, at både hun og eksmanden havde brug for.

Hendes fokus har nemlig ligget på den praktik, hun er i, og den har taget meget af hendes tid, og i hverdagen har det været den kun været den og søvn, der fylder.

Vi ønsker Stephanie Siguenza stort tillykke med den nye lejlighed!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version