Ærlig Badehotellet-stjerne fik depression: “Det var for hårdt”

Badehotellet 3018

For godt tre år siden – tilbage i år 2015 – tog skuespiller Jens Jacob Tychsens liv pludselig lidt af en drejning.

Jens Jacob Tychsen, som blandt andet er kendt for sin rolle som Edward Weyse i TV 2’s populære serie Badehotellet, måtte sætte sin teaterkarriere på en længere pause.

Det skriver TV 2.

Hans sidste teaterforestilling blev ”The Sound of Music”, hvor han netop havde stået på scenen for 115. gang. Men pludselig gik han helt ned, fik en depression og måtte stoppe op og overveje, hvad han egentlig ville:

– Jeg kunne ikke stå på den scene hver eneste aften. Det var for krævende og for hårdt, og det optog mig ikke nok, siger Jens Jacob Tychsen til TV 2.

Jens Jacob Tychsen indså, at han ikke længere tændte på at spille det samme stykke igen og igen. Siden har han ikke spillet teater, men han spiller stadig skuespil og er netop nu aktuel i sjette sæson af Badehotellet.

Og Jens Jacob Tychsen er rigtig glad for sin rolle som Edward Weyse, som han synes udfordrer ham godt.

Desuden holder han foredrag og optræder indimellem som solist. Han lytter til sin mavefornemmelse og forsøger at finde ud af, hvad han egentlig vil.

Mandag aften kan de danske tv-seere se frem til et glædeligt gensyn med Jens Jacob Tychsen i rollen som Edward Weyse, når den nye sæson af Badehotellet har premiere på TV 2 klokken 20.00.

Hvor var det godt, at Jens Jacob Tychsen lyttede til sin mavefornemmelse! Del gerne denne artikel med dine venner på Facebook, hvis de også er vilde med at se Badehotellet.

Exit mobile version