Foto: Fd/Francis Dias/Ritzau Scanpix

Ærlige grev Nikolai: Sætter ord på fremtidsdrøm

Til sommer afslutter grev Nikolai sit studie på Copenhagen Business School. Nu løfter han sløret for, hvad han håber, at fremtiden bringer.

Grev Nikolai blev født ind i Kongehuset, da han kom til verden den  28. august 1999. Hans farmor er dronning Margrethe, men selvom han er en del af Kongehuset, så har det altid ligget i kortene, at han skulle skabe sit eget liv og karriere.

Lige nu læser han på Copenhagen Business School, hvor han læser sales management. Ved siden af studiet har han arbejdet som model de seneste år og gået catwalk for flere store modehuse og været på flere forsider.

Han bliver færdig med studiet til sommer, men hvad fremtiden byder på har han endnu ikke offentliggjort. Men overfolk australske GQ Hype sætter han nu ord på, hvad han håber, at fremtiden kommer til at bringe.

Dette håber han på

Udover at arbejde som model har grev Nikolai også været et smut på udveksling, mens han har læst. Her var han i Australien sammen med kæresten Benedikte Thoustrup, og det er i forbindelse med en ny forside på australske GQ Hype, at han sætter ord på fremtiden.

– At studere i fem år har givet mig en masse fleksibilitet – jeg kan sagtens tage en uge ud (af mine studier) og rejse – så øverst på min liste ville være at finde noget, der også giver en vis fleksibilitet, siger grev Nikolai til GQ Hype.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Fd/Francis Dias/Ritzau Scanpix

Overfor mediet tilføjer han, at det ville være skønt at kunne kombinere sin uddannelse fra Copenhagen Business School med modeverdenen, som han har været en del af de sidste par år.

I interviewet kommer han også ind på, hvordan han tror, at alle danskere synes, at der er noget fascinerende over Australien – og det er ikke kun fordi, at dronning Mary er fra landet “Down under”, nærmere betegnet Hobart på Tasmanien.

Nu hjælpes vi ad med at ønske grev Nikolai alt det bedste fremover.