Albert Rosin Harson hylder Jenna Bagge på hendes fødselsdag: ‘Elsker dig til månen og tilbage igen’

"Vild med dans" 2022, Finale, 12/11 2022 Albert Rosin Harson Jenna Bagge

Da Albert Rosin Harson deltog i ‘Vild med dans’ fik han ikke bare en oplevelse for livet. Han endte også med at møde den kvinde, der skulle blive hans store kærlighed.

Skuespilleren Albert Rosin Harson blev et kendt ansigt i hele Danmark, da han fik rollen som “Lasse” i julekalenderen ‘Tinkas juleeventyr’ i 2017. Siden var han med i de to efterfølgere, hvor han gentog rollen som drengen ‘Lasse’.

Så selvom han allerede var kendt blandt børn og juleelskere, så var det en helt anden del af befolkningen, der stiftede bekendtskab med den unge skuespiller, da han i 2020 deltog i ‘Vild med dans’.

Her blev han sat til at danse med den professionelle danser Jenna Bagge. De imponerede mange med deres evner på dansegulvet og dansede sig hele vejen til andenpladsen i programmet.

Og han fik mere med end bare sin deltagelse. Han blev rigtig gode venner med dansepartneren Jenna Bagge og selvom programmet sluttede, så fortsatte deres venskab. Sidenhen udviklede venskabet sig, og i 2021 stod de frem som kærester.

Og kærligheden mellem dem er på ingen måde blevet mindre med årene.

Kærlig hyldest

Den 8. juli fyldte Jenna Bagge 34 år, og her var Albert Rosin Harson ude med en stor hyldest til sin kæreste.

På Instagram har han delt et billede af parret. I den tilhørende tekst ønsker han Jenna Bagge tillykke med dagen.

– Hvor smiler hun, hvor er hun glad. Hurra! Hurra! Hurraaa! Stort tillykke med dagen, til min smukke og elskede Jenna Bagge. Elsker dig til månen og tilbage, skriver han til et sødt billede, hvor parret står sammen, mens han kigger kærligt på Jenna.

Du kan se billedet herunder eller ved at trykke HER.

Nu hjælpes vi ad med at ønske Albert Rosin Harson al det bedste fremover.

Exit mobile version