Alexandra afslører: Derfor dropper Nikolai ud efter to måneder

Prins Nikolai valgte at droppe ud af uddannelsen som reserveofficer efter to måneder, fordi han ganske enkelt ikke var havnet på den rette hylde.

Det oplyser grevinde Alexandra gennem sin privatsekretær Helle von Wildenrath Løvgren.

Det skriver Ekstra Bladet.

– Grevinden understreger, at beslutningen intet har med hverken uddannelsen eller stedet at gøre. Folk har været søde, og det har været helt, som prinsen har forventet. Det var bare ikke ham, siger Helle von Wildenrath Løvgren til Ekstra Bladet.

Foto: Wikimedia Commons/MaleneThyssen/Hærens Sergentskole

19-årige prins Nikolai startede på uddannelsen på Hærens Sergentskole i august. Hans første militære uddannelse skulle have varet seks måneder, men prinsen valgte altså at stoppe efter et par måneder og har allerede taget afsked med stedet.

Kongehuset har bekræftet over for Ekstra Bladet, at prins Nikolai er stoppet på Varde Kaserne. De oplyser desuden, at kongefamilien er orienteret om beslutningen, der var prinsens egen.

Til SE og HØR fortæller Helle Von Wildenrath, at prins Nikolai vil fokusere på sin modelkarriere det næste stykke tid:

– Grevinde Alexandra oplyser, at prins Nikolai vil søge ind på en uddannelse næste år. Indtil da vil han bruge tid på sin modelkarriere, siger Helle Von Wildenrath Løvgreen til SE og HØR.

Exit mobile version