Alvorligt syg Bruce Willis i rørende øjeblik: Laver dansevideo med sin datter

Tidligere på året kom det frem at den populære skuespiller er alvorligt syg og derfor har måttet indstille sin karriere. Nu viser han sig for offentligheden, denne gang i en dansevideo med sin datter.

Tilbage i marts kunne Bruce Willis’ ekskone og skuespiller-kollega Demi Moore afsløre i et opslag på Instagram, at Bruce Willis var blevet alvorligt syg og ville gå på pension fra sin skuespillerkarriere.

Den 67-årige filmstjerne var nemlig blevet ramt af den alvorlige sygdom Afasi, som nedsætter ens kognitive evner.

Foto: Shutterstock

Sygdommen kan blandt andet medføre, at ens evne til at tale og forstå ting bliver stærkt nedsat.

– Til alle Bruces fantastiske fans, vil vi som familie dele nyheden om, at vores elskede Bruce oplever helbredsproblemer og for nylig er blevet diagnosticeret med afasi, som påvirker hans kognitive færdigheder’, skrev Demi Moore dengang i opslaget, som kan ses nedenfor.

Bruce Willis er især kendt for sin rolle som John McClane i de ikoniske ‘Die Hard’-film, men han har også spillet med i et utal af andre tv-serier og film, heriblandt ‘Pulp Fiction’, ‘Den sjette sans’ og ‘Armageddon’.

Siden hans helbredstilstand blev offentligt kendt, har der ikke været meget nyt fra Bruce Willis – men i en ny, sjov video viser han sine noget tvivlsomme danseevner frem i selskab med sin 10-årige datter, Mabel.

Det samme er mange af hans fans, der har set videoen, som skuespillerens kone, Emma Heming, har delt på Instagram.

– Tusind tak for at dele denne video af Bruce. Jeg er sikker på, at hans fans i hele verden elsker at se ham smile og have sjovt, lyder det for eksempel i en af de utallige kommentarer til videoen.

I videoen, som kan ses på Instagram ved at klikke lige her, ses en tydeligt begejstret datter, som vist bare er glad for at far vil være med i hendes video.

Begejstringen er ligeledes stor hos de mange seere af videoen.

– Er glad for at se hr. Willis smilende og glad, skriver én.

– Tusind tak for at dele denne video af Bruce. Jeg er sikker på, at hans fans i hele verden elsker at se ham smile og have sjovt, skriver en anden.

Ifølge Page Six er dansen, som far og datter forsøgte at udføre, en trend på TikTok.

Sangen, der bliver brugt til trenden er sangerinden Lizzos “About Damn Time”.

Dejligt at se dig, Bruce!

Vi ønsker ham alt det bedste!

Exit mobile version