Anamariia fra “Balladen om kolonihaven” med chokerende nyt: Derfor forlader hun kolonihaven

Den spirituelle Anamariia Joulie Fragtrup har fundet kærligheden og har derfor planer om at sælge sin kolonihave i Haveforeningen Jørgen Bertelsens Minde.

Et simpelt TV-program om gemytterne i en kolonihave ved Aalborg har virkelig trukket seerne til skærmen denne sommer.

Persongalleriet fra “Balladen om kolonihaven” har virkelig taget danskerne med storm og ikke mindst den spirituelle Anamariia Joulie Fragtrup, der arbejder med holistisk lysterapi og healing.

Nu er sidste afsnit sendt i programserien, og heldigvis er der glædeligt nyt fra Anamariia, som har fundet kærligheden og derfor vil sælge sit kolonihavehus.

– Jeg har købt en anden kolonihave sammen med min kommende mand. Det er sådan et rigtigt arkitekttegnet hus her i Aalborg, hvor vi må bo hele året rundt, siger hun til Her & Nu.

Bryllup står for døren

Parret har været sammen i halvandet år og skal giftes næste år, og Anamariia erkender, at det har været et stort skridt for hende at skulle flytte sammen med ham.

Men hendes forlovede er virkelig en “klippe”, og den spirituelle kolonihaveejer understreger, at hun er meget glad og nu er i gang med at renovere sit kolonihavehus.

Derfor bruger Anamariia heller ikke så meget tid i kolonihaven mere – her har hun ellers forsøgt at styrke fællesskabet med kinesisk åndedrætstræning.

– Jeg anede intet om, hvad jeg gik ind til. Men jeg elsker at være her, har hun udtalt til TV 2 Nord om sit liv i den konfliktfyldte kolonihave.

Anamariia Joulie Fragtrup
Foto: Martin Binnerup/TV 2

Vi ønsker Anamariia stort tillykke med kærligheden!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!