Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix

Anders Lund Madsen om at blive far som 60-årig: Kan kun se én ulempe

I går kom den dejlige nyhed nu, at Anders Lund Madsen skal være far igen. Dermed bliver hans børneflok udvidet til otte børn.

Anders Lund Madsen oplevede første gang den store glæde at blive far for 33 år siden, da hans førstefødte kom til verden.

Nu står Anders Lund Madsen overfor at blive far igen, hvilket bliver hans ottende barn.

Journalisten, der blandt andet er kendt fra ‘De sorte spejdere’ og ‘Det nye talkshow – med Anders Lund Madsen’, kommer denne gang til at blive far som 60-årig.

Eneste ulempe

Erfaringen i at skifte ble og alle de andre ting, som hører med til at tage sig af et nyt menneske har journalisten i den grad. Han kan da også kun komme i tanke om én ting, der kan være en ulempe ved at få et barn som 60-årig.

– Det eneste, der ikke er så godt, er, at jeg ikke kan komme på sådan nogle vinrejser som andre i min alder. Men det må jeg vente med, til jeg er 80 år. Og det er faktisk helt i orden, siger han til Ekstra Bladet.

Anders Lund Madsen har i forvejen fire piger og tre drenge. Den lille ny verdensborger bliver det femte barn, som Anders Lund Madsen og hustruen Karin Prehst Lund Madsen får sammen.

De ved endnu ikke, om de får en dreng eller pige. De vil lade sig overraske, når barnet bliver født. Parrets nuværende børneflok består på af Modig (2012), Stærk (2014), Fri (2017) og Vild (2020).

Derudover har Anders Lund Madsen tre børn fra et tidligere forhold.

Nu hjælpes vi ad med at ønske Anders Lund Madsen alt det bedste fremover.