Anne glad med trist afsløring: Aborterede midt i live-udsendelse

Livsstileksperten afslører i et nyt interview, at hun mistede et barn i maven, da hun var to måneder henne i sin graviditet.

Anne Glad kender de fleste som de moderigtige og smilende livsstilekspert i det populære DR-program ‘Kender du typen?’, hvor hun med sin indsigt i danskernes levevaner gætter sig frem til, hvilken kendis der bor i det pågældende hjem, som programmet besøger.

Hendes eget hjem deler den 50-årige livsstilekspert med sin 37-årige mand, Kim, og deres søn Kaj, som er fire år gammel.

Men før Kaj kom til verden, var vejen til at blive forældre ikke nem.

Det afslører parret i et stort interview med Femina, der udkommer i dag, og som Anne Glad også selv har delt forsiden fra på sin Instagram.

I interviewet fortæller en ærlig Anne Glad, at hun for nogle år tilbage var to måneder gravid, da det hele desværre ikke gik, som det skulle.

Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

– Men da jeg var to måneder henne og sad inde i en live-tv-quiz, aborterede jeg – lige dér. Med Bubber på den ene side og Mads Steffensen på den anden. I dag havde jeg sagt: “Ved I hvad, jeg smutter lige”. Men jeg blev – selv om jeg godt kunne mærke, at der var noget galt. Nogle gange kan man godt være for pligtopfyldende, genkalder Anne Glad over for Femina.  

Parret fortæller også til Femina, at den spontane abort sendte dem ud i en mindre krise, som de dog fik løst gennem parterapi, og kort efter blev Anne Glad gravid igen og sønnen Kaj kom til verden.

Tak for at åbne op om sådan et svært emne!

Vi ønsker dig alt det bedste, Anne!