Foto: Michael Drost-Hansen/Ritzau Scanpix

Annemette Voss deler ny besked om svær graviditet: Måtte haste til hospitalet

‘Bagedyst’-stjernen Annemette Voss er gravid med sit fjerde barn, og nu åbner hun op om graviditeten, som ikke har været helt nem for hende.

Vinderen af ‘Den store bagedyst’, Annemette Voss, er gravid med sit fjerde barn.

Men selv om hun har stået i situationen flere gange før, kan hun altså ikke gennemskue kroppens signaler.

Derfor endte hun forleden nat på hospitalet, efter at hun blev utryg ved de overvældende smerter, hun følte. Det skriver hun i et opslag på Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet…

Foto: Michael Drost-Hansen/Ritzau Scanpix

Familien vokser

Det er en særlig tid for den tidligere ‘Bagedyst’-vinder Annemette Voss, som venter sit andet fælles barn med ægtemanden Micky Fridthjof.

I forvejen har parret sønnen Luca, og fra sit tidligere forhold har Annemette Voss også sønnen Hugo-Sander på 13 år og Ferdinand på 11.

Nu vokser familien altså med endnu en lille en, og det er derfor Annemette Voss’ fjerde graviditet.

Svær graviditet

Det har ikke været en helt nem graviditet for Annemette Voss, som tidligere har fortalt, at maven udfordrer energien og fysikken.

– Jeg har det lidt svært med at føle mig hæmmet og træt hele tiden…men jeg føler mig også smuk, har hun tidligere skrevet i et opslag på Instagram.

Nu er Annemette Voss skridtet nærmere på at føde sit fjerde barn, og hun deler altså ærligt ud af sine bekymringer på dette stadie af graviditeten.

Artiklen fortsætter under billedet…

Utryg under graviditeten

Annemette Voss har været igennem tre graviditeter tidligere. Men selv om det altså ikke er hendes første gang, føler hun ikke, at hun kan gennemskue kroppens signaler.

– Jeg troede helt naivt, at jeg ville være sådan en gravid, der her fjerde gang havde totalt styr på det hele, og som ville dukke op på fødegangen fem minutter i fødsel, fordi jeg ville være så cool… – og ik et sekund før, skriver hun i et opslag på Instagram.

Sådan har det dog ikke været for Annemette Voss, da hun altså ikke har kunnet kende forskel på smerter i lænden, plukveer og bækkenløsning. Det har gjort hende usikker.

Endte på hospitalet

‘Bagedyst’-vinderen har den seneste tid været usikker under graviditeten, og den ene nat følte hun sig så utryg, at hun altså endte på hospitalet.

– I nat blev jeg lidt utryg, for smerterne tog bare mere og mere til, og jeg var oprigtigt bange for, at skulle føde en baby i løbet af natten, skriver Annemette Voss i opslaget på Instagram.

Hun måtte derfor haste til hospitalet, hvor hun klokken halv tre om natten blev tjekket på fødemodtagelsen. Heldigvis var alt fint.

– Lillepigen har det fortsat super duper – og det er stadig ‘bare’ mig, der må døje med ubehaget, skriver hun i opslaget.

Læs også: Annemette Voss åbner op om barsk gravitet: ‘Jeg har det svært’

Del dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook.