Annette Heick om sin tid hos TV 2: Mor og far forhindrede, at jeg blev krænket

Foto: Mads Andreas Frost/Ritzau Scanpix

Annette Heick var aldrig udsat for sexisme, da hun første gang arbejdede på TV 2 – og hun tror, hun ved hvad årsagen er.

I kølvandet på dokumentaren ‘MeToo: Sexisme bag skærmen’ på Discovery + har tv-vært og journalist Annette Heick tænkt over, hvorfor hun mon ikke som køn, populær tv-pige blev udsat for krænkelser på en arbejdsplads med et dybt seksualiseret miljø, hvor så mange andre unge ansatte oplevede netop alvorlige krænkelser.

Foto: Mads Andreas Frost/Ritzau Scanpix

Overfor Ekstra Bladet fortæller hun, at hun tror, at hendes ophav ubevidst har beskyttet hende mod krænkelser.

– Jeg er aldrig blevet udsat for sexisme på TV 2, men ved du hvad – og jeg har helt seriøst tænkt rigtig meget over det – var jeg for grim?, griner Annette Heick, inden hun bliver mere alvorlig:

– Ej, selvfølgelig har jeg været udsat for ting, men det var mere af nedsættende karakter, hvor nogle forsøgte at nedbryde mig. Jeg har faktisk spekuleret på, om mit ophav, altså mine forældre, har fungeret som en slags skånsom boble omkring mig. Casper Christensen har engang sagt – og jeg har også citeret ham for det i min bog – ’man rører ikke ved arvesølvet’, fortæller Annette Heick.

Hvad tænker du om denne sag?

Del gerne dine tanker med os i kommentarsporet under artiklen på Facebook nu!

Exit mobile version