Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix

Au pair-pige lod Dennis Knudsen i stikken: Fik hård besked efter få dage

Kendisfrisøren Dennis Knudsen skulle efter planen få hjælp fra en au pair-pige til sine fire børn. Men intet gik som forventet.

Den 59-årige kendisfrisør er nu far til fire. Han har drengene Lucas og Noah og tvillinge-pigerne Aura og Naomi. Derfor er der nu fuldt hus hjemme i Korsør.

Men tvillingerne er altså kun to uger gamle, og derfor havde Dennis Knudsen ansat en au pair til at hjælpe ham i hjemmet. Sådan blev det dog ikke. Det skriver B.T.

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix

Familien samlet

Det er to uger siden, at Dennis Knudsens tvillinge-piger kom til verden i USA. Derfor tog farmand turen over Atlanterhavet for at tage imod sine nyfødte døtre.

Men nu er Dennis Knudsen altså landet i Danmark efter turen, og omsider er den store familie samlet igen.

Dennis Knudsen havde savnet sine to drenge, Lucas og Noah, som ikke kunne komme med til USA.

Men heldigvis mødte de to drenge op i lufthavnen for at give farmand en varm velkomst, og det blev altså en lykkelig genforening.

Hjælpen forsvandt

Dennis Knudsen var før familieforøgelsen klar over, at det ville blive en stor mundfuld med fire små børn, når han nu er alenefar.

For at kunne håndtere hele den store familie, havde Dennis Knudsen derfor sørget for at ansætte en au pair til at hjælpe ham i hjemmet.

En 19-årig vestjysk pige flyttede derfor ind i huset i Korsør den 1. august.

Men allerede efter tre uger fik au pair-pigen hjemve og sagde op. Tilbage stod Dennis Knudsen derfor alene med fire børn.

– Så jeg har haft en nat alene med alle børnene. Oven i mit jetlag. Den var lidt slem i nat. Men til gengæld var det også skønt at have jetlag, for jeg stod op klokken 3 i nat og fik smurt madpakker og pakket tasker til Lucas og Noah, og så gik jeg ind og sov lidt mere, siger Dennis Knudsen til B.T.

Dennis Knudsen har nu sørget for en midlertidig løsning, hvor to unge piger kommer og leger med Lucas og Noah, imens farmand tager sig af de nyfødte tvillinger.

Læs også: Dennis Knudsens store familie samlet igen: Deler billeder af hjertevarm velkomst

Del dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook.