Babylykke: 60-årige Anders Lund Madsen skal være far til 8

Anders Lund Madsen og Karin Prehst Lund Madsen ankommer til gallapremiere p Lars von Triers Riget Exodus i Imperial mandag den 3. oktober 2022.. (Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix)

Der er en lille ny på vej hjemme hos Anders Lund Madsen og hustruen. Dermed bliver Anders Lund Madsen far til otte.

Der er allerede flere børn i hjemmet hos Anders Lund Madsen og hustruen Karin Prehst Lund Madsen, men nu er endnu et sæt små fødder på vej.

Den dejlige nyhed afslører de overfor Vores Børn. Det nyeste skud på stammen kommer efter planen til verden til marts.

Havde regnet med tre børn

Anders Lund Madsen og hustruen har fire børn sammen og den femte på vej, men derudover har den 60-årige journalist tre børn fra et tidligere forhold.

De kommende forældre glæder sig – selvom de ikke havde regnet med, at børneflokken ville blive så stor.

– Jeg glæder mig rigtig meget. Jeg havde dog ikke lige set det komme, at jeg skulle være mor til fem. Jeg havde regnet med, at jeg kun skulle have tre børn, for jeg syntes faktisk, at dem, der havde fire børn, var sådan lidt omgivet af mylder. Men vi kan godt lide at lade naturen gå sin gang. At hvis det sker, så sker det. Og så kan man jo ikke lige planlægge sig ud af alt, siger Karin Prehst Lund Madsen til Vores Børn.

Parrets fælles børneflok består af Modig (2012), Stærk (2014), Fri (2017) og Vild (2020).

Anders Lund Madsen arbejder udover journalist som tv-vært og entertainer. I mange år var han kendt for sit samarbejde med Anders Breinholt og De Sorte Spejdere, men har gennem årene arbejdet med både avis, radio og tv.

I år kunne danskerne se ham på slap linje, da han deltog i ‘Stormester’, hvor en række kendte danskere skal udføre nogle mere eller mindre obskure opgaver.

Nu hjælpes vi ad med at ønske Anders Lund Madsen og hustruen tillykke med den kommende familieforøgelse.

Exit mobile version