Babylykke: Petra Nagel har født – deler billeder fra fødslen

Petra Nagel ankommer på den røde løber til TVprisen 2022 i Tivoli Congress Center i København lørdag den 26. marts 2022.. (Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix)

Den 39-årige tv-vært har født sit tredje barn.

Der er stor lykke hjemme hos Petra Nagel. Her er familien blevet udvidet, efter hun født sit og mandens tredje barn. Det afslører hun på Instagram.

– For en uges tid siden stod jeg på alle fire og brølede som en abe. Ind kom jordmoder Røskva som en blid engel og hjalp det lille drengebarn til verden, skriver hun til et par billeder fra fødslen.

Her kan man se, hvordan den lille fine dreng er kommet til verden i et kar. På det sidste billede ligger den lille søde fyr i en sleepcarrier ved siden af en buket blomster.

Petra Nagel fortæller, at de har det godt.

Masser af lykønskninger

Lykønskningerne er allerede begyndt at strømme ind til Petra Nagel, og her er flere kendte ude med en hilsen. Blandt andre Lene Beier, Abdel Aziz Mahmoud og Sara Bro.

Hun er gift med Asbjørn Munk og udover den lille nyfødte dreng, så har parret to børn: Pelle og Rosa. Selvom parret har været sammen i flere år, så er titlen “ægtepar” ny for dem. De blev nemlig gift denne sommer.

Petra Nagel er normalt vært på ‘Go’ Aften Live’, men er lige nu på barsel.

Tv-værten blev især kendt, da hun lavede serien ‘Petra dater hele verden’ i 2016. Serien bragte hende til flere lande såsom Mexico, Brasilien og USA.

Sidenhen har hun lavet programmer som ‘Petra elsker sig selv’ og ‘Petra får en baby’.

Seerne har i år også kunne se hende på slap line i ‘Stormester’.

Du kan se Petra Nagels opslag herunder eller ved at trykke HER.

Nu hjælpes vi ad med at ønske Petra Nagel og resten af familien stort tillykke med den lille ny.

Exit mobile version