Mike Kollöffel /TV 2

Badehotellet-stjernes søn gik til casting i smug – begyndte at græde da hun indså sandheden

Det er i aften, at Badehotellet atter ruller over skærmen hos TV2. Den populære serie spoler nu frem i tiden og handler om Badehotellets gæster og ansatte i året 1939.

En tilbagevendende hotel-gæst, som de fleste seere af serien kender, er Alice Frigh, som bliver spillet af veloplagte Anette Støvlebæk.

I forbindelse med optagelserne til den sjette sæson, som begynder i aften klokken 20.00, fik den 51-årige danske skuespillerinde en overraskelse, som fik hende til at græde.

Anette Støvelbæk og Lars Mikkelsens 23-årige søn, Lue Støvelbæk, tog fusen på sin mor og gik til casting på Badehotellet. Men det var ikke en hvilken som helst rolle, Lue forsøgte at få.

Det var rollen som Leslie, søn af Alice Frigh.

Lue, der er i gang med at uddanne sig til skuespiller på Odense Teaterskole, så muligheden for at spille med i Badehotellet, ligesom sin mor. På trods af, han har spillet med i “Herrens Veje” på DR, hvor hans far spiller med, måtte han dog gå til casting på rollen i Badehotellet. Rollen var altså ikke en, han kunne få foræret på grund af sit navn.

– Det var en casting, hvor det tilfældigvis var til en rolle som min mors søn. Selvfølgelig er det noget andet, end hvis det var en anden, siger Lue Støvelbæk til TV2.

Men mor Anette vidste ikke, at sønnen var taget til den casting. Først senere opdagede hun det, og Lue endte altså med at få rollen.

Begyndte at græde

Efter en af deres første scener sammen under optagelserne til den nye sæson af Badehotellet skulle det ikke vare længe, før Anette Støvelbæk ikke kunne holde masken længere.

Realiteterne ramte hende, og hun kunne ikke holde følelserne i skak, da hun reflekterede over scenen.

– Bagefter når jeg så Lue på skærmen, kunne jeg mærke det indeni. Så gik det først op for mig: Det er jo min søn, der sidder der! Min lille søn, som er blevet en voksen søn. Jeg har stået med en lille tåre en gang imellem, siger hun.

Anette snakkede med sin søn Lue og diskuterede, om det overhovedet kunne fungere, at de to skulle spille sammen i serien. Men de blev enige om, at det burde være muligt – og faktisk endte det med, at de kunne sparre med hinanden og forberede sig på scenerne sammen.

Det var dog ikke altid lige let for Anette at se sin søn som en arbejdskollega under optagelserne – og altså ikke bare se ham som sin søn.

– Jeg skulle snyde mig selv til at glemme, at jeg sad over for Lue, når vi optog scener, siger Anette Støvelbæk til TV2.

Det var da en fantastisk overraskelse! Og hvor bliver det spændende at se, hvordan mor og søn spiller mor og søn i serien! 🙂

Del gerne nyheden, hvis du også elsker Badehotellet.