Foto: Mike Kollöffel/TV 2 – Mads Wille ses her som Grev Ditmar sammen med Philip Dupont, der spilles af Sigurd Holmen le Dous.

Badehotellet-stjernes store lykke: Er blevet far for første gang

Skuespilleren Mads Wille er for få uger siden blevet far for første gang.

Skuespilleren Mads Wille har haft roller i film som Drabet og Hvidsten Gruppen, ligesom danskerne har kunne opleve ham i store serier som Rejseholdet, Ørnen og ikke mindst Badehotellet, hvor vi de sidste par uger har kunne genopleve ham som Grev Ditmar.

Men i privatlivet er det en helt anden rolle som kalder for tiden. Skuespilleren er nemlig blevet far for første gang for et par uger siden.

–  Jeg kan bekræfte at Mads og Tilde Maja er blevet forældre til en søn, og alle har det godt, siger Anne Ellemann fra Mads Willes management, Team Players, til HER&NU.

Mads Wille har i flere år været sammen med skuespillerkollegaen Tilde Maja Frederiksen, og parret er nu blevet forældre for første gang.

I går blev det bekræftet, at Badehotellet vender tilbage med en syvende sæson i 2020. Hvad den kommende sæson konkret kommer til at byde på, er endnu ikke offentliggjort, men den kommer til at foregå i sommeren 1940, blot få måneder efter Danmark blev besat af tyskerne.

Hvor er det en dejlig nyhed, at Mads Wille er blevet far. Del hvis du også vil ønske “grev Ditmar” tillykke med den lille ny!

Foto: Mike Kollöffel/TV 2