Foto: Thomas Lekfeldt // Ritzau Scanpix

Afsløring: Folkekær sanger med i Toppen af poppen

Den kendte sanger skal være med i den kommende sæson af Toppen af poppen.

I går kom det frem, at sangskriveren og musikproduceren Chief 1 var første mand i det populære TV2-program Toppen af poppen, når det bliver sendt til efteråret. Men allerede i dag er næste navn på plakaten blevet offentliggjort. Det drejer sig om den 55-årige Anders Blichfeldt, der især er kendt som forsanger i bandet Big Fat Snake. Det skriver TV2.

Den populære sanger glæder sig til at deltage i programmet.

– Når man er musiknørd, som jeg er, er det jo en opgave, der er som sendt fra himlen, siger han til TV2.

Foto: Thomas Lekfeldt // Ritzau Scanpix

I programmet fortolker kendte danske artister hinandens sange, og flere gange gennem de sidste otte sæsoner er sangene blevet lavet i så anderledes versioner, at de føles som en helt ny sang. Anders Blichfeldt har fået lov til at dykke ned i de andre deltageres bagkatalog, og i programmet kommer man ikke bare til at se ham synge sangene en til en, men han har derimod sat sig eget præg på sangene.

– Jeg har lavet sangene meget om, fordi jeg har set noget uudnyttet potentiale, og så har jeg lavet dem, som jeg synes, de skal laves, siger sangskriveren til TV2.

Om de andre deltagere i TV2-programmet kommer til at kaste sig over hits som “Bonsoir Madame” eller “No Peace Like in Heaven” fra Big Fat Snake-tiden eller noget fra hans soloprojekter kan man se, når programmet rammer tv-skærmen til efteråret.

Hvor er det en skynd nyhed. Del hvis du også glæder dig til Toppen af poppen vender tilbage!