Foto: Mads Castillio / DR1

Benny fra ‘Gift ved første blik’ indrømmer frygtelig fejl: Her er hans nye besked efter skandalen

Ægteskabet blev sat på prøve, da Benny valgte at trække stikket og smide Tanja ud af huset. Nu erkender han forfærdelig fejl.

Det startede godt ud for ‘Gift ved første blik’-parret Tanja og Benny, som med deres lattermilde attitude havde nemt ved at omgås hinanden, efter de var blevet gift.

Men ægteskabet blev altså sat på prøve, da Tanja efterlyste mere dybde i forholdet.

Det fik Benny til at trække stikket, og han endte med at smide hustruen ud af sit hus omgående. Nu udtaler han sig efter skandalen, skriver BILLED-BLADET.

Foto: Mads Castillio / DR1

Parforholdets udfordringer

Efter et hedt skænderi, hvor ‘Gift ved første blik’-parret tydeligvis ikke kommer overens med hinanden, vælger Benny at smide Tanja ud af sit hus.

Det sker efter at Tanja italesætter et behov for mere dybde i forholdet. Den snak nægter Benny at være en del af og lukker helt ned.

I øjeblikket er han ikke i tvivl om, at han vil melde sig ud af eksperimentet.

Fortryder sin opførsel

Tanja er på det tidspunkt hjemme hos Benny på Falster, og bliver derfor nødt til at tage turen tilbage til Aarhus-området, da hun bliver smidt på gaden.

Nu fortryder Benny sin opførsel.

– Det er ikke i orden at smide et menneske ud fra sit hus. Det var ikke en god afslutning. Jeg var presset helt ud, og når man er presset på den måde, kan man komme til at handle forkert. Nu var nok nok, siger Benny til BILLED-BLADET.

En sidste chance

Efter episoden viste Benny ingen interesse i at fortsætte eksperimentet, og derfor ville han heller ikke deltage i parrets planlagte parterapi.

Men alligevel valgte Tanja at give sin ægtemand en sidste chance for at ændre mening inden en eventuel skilsmisse.

Hun gav nemlig Benny muligheden for at sige til, hvis han skulle ændre mening og have lyst til at tage til den næste parterapi-time sammen.

Læs også: Tanja fra ‘Gift ved første blik’ taler ud efter skænderi med Benny: Det var ydmygende

Del dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook.