Beverly Hills-stjernen Jason Priestley satte hjerter i brand: 30 år senere tager hans karriere en uventet drejning

‘Beverly Hills’-stjernen Jason Priestley vil åbne sit eget pilates-center sammen med sin hustru Naomi Lowde-Priestley.

Det er længe siden, at skuespilleren Jason Priestley var stjerne i ‘Beverly Hills 90210’, men han har siden da har haft succes både foran og bag skærmen.

Senest kunne fans af ‘Beverly Hills 90210’ opleve ham i en spin-off serie under titlen ‘BH90210’, der dog stoppede efter en enkelt sæson.

Nu er det noget helt nyt, som den 54-årige skuespiller har kastet sig over, for han har besluttet at gå i en ny retning med hustruen Naomi Lowde-Priestley, der er uddannet personlig træning.

Ægtepar bliver samarbejdspartnere

Ægteparret, der har været gift siden 2005, har nemlig valgt at åbne deres eget pilates-center i Nashville som en del af kæden Studio Pilates International ifølge Us Weekly.

Det vil altså betyde, at Jason Priestley kommer til at arbejde tæt sammen, og der er en særlig årsag til, at det lige er pilates, de to har kastet sig over.

Begge har nemlig pådraget sig skader, der er blevet bedret ved at træne med pilates. Jason Priestley var tilbage i 2002 involveret i et trafikuheld, der næsten kostede ham livet.

Jason Priestley
Foto: Thcentfox/Shutterstock/Ritzau Scanpix

Pilates var vejen

Dette uheld skete, mens Jason Priestley var ved at træne op til et motorløb, og han kørte med høj fart frontalt ind i en mur, hvorefter han blev hastet til hospitalet med livstruende kvæstelser og lagt i koma.

Her pådrog skuespilleren sig flere brud i nakken, hovedskader samt brud i begge ben, og hans læge introducerede pilates for ham som en måde at genoptræne på, da han havde fået indopereret titaniumstøtter i sin ryg.

– Min læge fortalte mig, at jeg skulle overveje at tage pilatestimer for at styrke min core og støtte min rygsøjle, siger Jason Priestley.

Genoptræning var hård

Nu spøger skuespilleren lidt med, at træningen faktisk er hårdere end noget arbejde, han har udført i underholdningsbranchen, efter han tidligere har fortalt åbent om, hvor hårdt det har været at genoptræne efter ulykken.

– Det er utroligt hårdt at genoptræne, men jeg har ikke noget imod det hårde arbejde, når jeg ved, at det kan betale sige, sagde han lige efter ulykken til Indianapolis Star.

Siden har han lagt motorsporten på hylden, men han lægger ikke skjul på, at den vilde sportsgren stadig trækker i ham, men nu han altså i stedet bruge krudtet på sin pilates-satsning.

Vi ønsker Jason Priestley og konen held og lykke med projektet!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!