Bon Jovi skænker millionvis af kroner bort – for at hjemløse skal få deres egen bolig: “Folk behøver hjælp”

Det er ikke mange verdensstjerner, som formår at holde fødderne på jorden og forblive ydmyge, når hele verden beundrer dem. Èn som dog er et forbillede, sågar en helt for mange, er artisten Jon Bon Jovi.

De seneste år har stjernen både brugt penge og selv arbejdet med at give hjemløse og udsatte personer mad. Nu sørger han også for, at de får et sted at bo, det rapporterer flere amerikanske medier.

Bon Jovi diskar på restaurang

Tidligere i år cirkulerer der billeder i flere medier af rockstjernen Jon Bon Jovi hvor han slider i opvasken inde på en restaurant.

Det var ikke mærkeligt for stjernen selv, da han ejer restauranten, som serverer gratis mad til fattige og udsatte mennesker.

Jon Bon Jovi er blevet meget hyldet for sit store engagement overfor andre mindre heldigt stillede mennesker. Han skyder ikke bare penge i de projekter, som han kaster sig over, men er ikke bange for selv at tage fat og knokle.

Artistens seneste projekt, som han har arbejdet på sammen med sin kone, går ud på at give over 300 amerikanske veteraner en chance tilbage i livet, efter de har gjort tjeneste.

I et interview med CNN sagde Bon Jovi:

– Livet som disse personer kender til kommer til at blive anderledes. Nogle gange behøver folk lige den der ekstra hjælp.

Thank you to those who bravely served and continue to serve our country. We are proud to support veterans through…

Posted by Jon Bon Jovi Soul Foundation on Monday, November 11, 2019

Takket være Jon Bon Jovi får 300 hjemløse personer en vej tilbage, og ved siden af det driver sangeren to restauranter, hvor udsatte kan spise gratis.

Hvilket utroligt menneske, Jon Bon Jovi er. Del gerne for at hylde ham.