Foto: Pawel Andrachiewicz/SIPA/Ritzau Scanpix

Brand på Holger Runes hotel: Nu sætter han ord på den voldsomme oplevelse

I går skulle den danske tennisstjerne møde Daniel Evans, men aftenen inden var der stor drama, da der pludselig udbrød brand på hans hotel.

For professionelle sportsfolk er det ikke kun træningen, som er vigtig forude for en stor præstationer. Der kræver ofte mange forskellige forberedelser at blive klar, hvad end man skal ud og cykle en etape i Tour de France, forsøge at score det afgørende mål på grønsværen eller svinge ketcheren på tennisbanen.

Da den danske tennisspiller Holger Rune i går vandt i tre sæt med cifrene 6-4, 6-4 og 6-4 over Daniel Evans, havde optakten til kampen budt på meget mere drama end nogen kunne ønske sig.

For mens Holger Rune var i gang med forberedelserne til den vigtige kamp i French Open, udbrød der pludselig brand på det hotel, han boede på.

Overfor Ekstra Bladet sætter Holger Rune nu ord på oplevelsen.

Pludselig opstod der brand

Mens Holger Rune var i gang med at få behandling aftenen inden den vigtige kamp i French Open, og ellers havde forberedt sig på at skulle i seng og få ladet energidepoterne op, så gik brandalarmen. Hvilket kom som et chok for danskeren.

Og det var ikke en falsk alarm. Der var faktisk udbrudt brand.

– Det var noget med, at der var noget vand, der var gået ind i en ledning eller et eller andet, så der var opstået brand nede i kælderen. Men heldigvis er alt godt. Der kom nogle brandmænd og sikrede det. Så alle har det godt, siger Holger Rune til Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Pawel Andrachiewicz/SIPA/Ritzau Scanpix

Det betød, at Holger Rune efterfølgende kunne vende tilbage til sit værelse og få den vigtige søvn, der var med til at sikre ham sejren over tennisspilleren fra Storbritannien.

På Instagram kan man se, hvordan sejren tydeligvis betød meget for den danske tennisstjerne.

Holger Rune er lige nu nummer 13 på verdensranglisten ifølge ATP Tour. Det kan ændre sig, hvis han klarer sig godt ved French Open.

Du kan se opslaget herunder eller ved at trykke HER.

Hvor er det godt, at der ikke skete mere med Holger Rune. Nu hjælpes vi med at ønske ham tillykke med sejren og alt det bedste fremover.