Bryan Rices syvårige datter er musikalsk talent: Hjalp sin far på helt særlig vis

Sanger Bryan Rice får god hjælp af sin datter Liv, når han skal vælge numre ud, for hun er faktisk ved at udvikle sig til lidt af et musikalsk talent.

Der er god hjælp fra hjemmefronten, når musikeren Bryan Rice skal sammensætte sine musikalske shows, for hans syvårige datter Liv har nemlig en mening om tingene.

Sangeren har datteren med sin mand Mads Enggaard og deres veninde Gry, og den lille pige er ved at udvikle sig til lidt af et musikalsk talent.

Derfor var det også helt naturligt for Bryan Rice at spørge hen til råds, da han skulle sammensætte nogle numre til ‘Syng med’-koncerterne i Tivoli.

– Hende og jeg lytter meget til playlisterne med dansk musik, og hun kan synge med på Anne Linnet, Lis Sørensen og Thomas Helmig, så jeg tænkte: “Hvad nu, hvis jeg spørger Liv, hvad hun synes?”, siger Bryan Rice til Newsner Danmark.

Bryan Rice
Foto: Bax Lindhardt/Tivoli

Liv valgte numre

Datteren har faktisk sidste år fået lov at stå på scenen i Tivoli i forbindelse med Danseskolernes dag, så hun kender godt til lokationen.

Derfor spurgte han Liv til råds, og det var slet ikke en svær opgave for hende, og derefter gav far og datter sig at lytte mellem nogle numre, han havde valgt ud.

– Så hjalp hun mig simpelthen med at koge det ned, hvor hun sagde, at hvis der var børn, så kunne de synge med på den, så selv om hun kun er syv år, så kunne jeg simpelthen få gode råd, siger Bryan Rice.

Musikken lever

Sangeren fortæller, at Liv synger rigtig meget, og at hun lige nu overvejer enten at blive dyrepasser eller sanger, når hun bliver stor eller måske begge dele.

Så musikken lever i den grad i lille Liv, men Bryan understreger også, at det er meget naturligt i forhold hendes baggrund.

Dog har Bryan Rice lagt vægt på, at han skal synge sit store hitnummer “No promises”, når han går på scenen.

Bryan Rice bliver rørt

Faktisk har Bryan Rice fået tatoveret en lydbølge fra “No promises” på sin arm, som han let berører, mens hans fortæller om sin optræden.

Næste år har musikeren faktisk 20-års jubilæum med hittet, og derfor regner han også med at blive lidt rørt over at skulle synge den i Tivoli igen.

– Det er jo på mange måder en sang, som betyder meget for mig, og som har vendt mit liv på hovedet og få lov at stå at synge den på det, der for mig er Danmarks nationalscene, der er ret stort, understreger han.

Hvor er det bare en sød fortælling fra Bryan Rice!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!