Camilla Framnes har købt hus med kæresten: Fandt drømmeboligen ved et lykketræf

Efter en svær skilsmisse har ‘De unge mødre’-kendissen Camilla Framnes nu fundet en ny kæreste, som hun nu flytter i hus med.

Lykken har endnu engang tilsmilet 36-årige Camilla Framnes, der er kendt fra det tidligere Kanal 4-program ‘De unge mødre’.

I 2022 blev hun skilt fra Kevin efter ti års forhold, men siden har hun fundet en ny kæreste, og de to skal nu flytte i hus, som de modtog nøglerne til i december.

Her skal der være plads til deres fem sammenbragte børn, og nu flytter parret altså for alvor ind, for kærestens hus i samme by er allerede solgt.

– Det er perfekt for os og vores familie. Vi var forenet med, at vi godt kunne være her. Men det er da klart, det er en anden følelse nu. Nu bliver det vores, siger Camilla Framnes til BILLED-BLADET.

Hus var skønt

Det var rent lykketræf, at parret i sin tid opdagede huset, for det var meningen, de skulle bo i byen, men de havde forgæves kigget efter et andet hus.

Derfor besluttede de sig for at blive i kærestens hus og bygge en garage til, så der kunne blive flere børneværelser, men tilfældigvis kom de så forbi et skønt hus, der senere blev sat til salg.

Parret er enige om, at det er dejligt hus, der kunne være oplagt for dem, da Camilla Framnes har tre sønner fra tidligere forhold, mens Dennis Frøstrup har to.

De får nu et nyt fælles hjem, som de skal til at indrette, og de er glade for, at deres to familier nu skal forenes her.

Camilla Framnes
Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix

Vi ønsker parret held og lykke i det nye hjem!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version