Caroline Wozniacki gør comeback: Her er Holger Runes begejstrede reaktion

Holger Rune glæder sig over Caroline Wozniackis comeback.

Hun er vant til at gøre det, og hun har netop gjort det igen.

Caroline Wozniacki har stjålet dagens overskrifter i hele tennisverdenen, da hun torsdag eftermiddag annoncerede, at hun genoptager sin karriere som aktiv tennisspiller.

Det er ellers tre og et halvt år siden, at Wozzy sidst stod ved nettet og sagde tak for kampen efter en officiel kamp på WTA-touren.

Det var tilbage i 2020, hvor hun slukøret måtte se sig besejret af den tunesiske tennisstjerne Ons Jabeur i tredje runde ved Australian Open.

Jeg kan slet ikke vente

Efterfølgende stoppede hun karrieren, hvor årsagen blandt andet var hendes gigtsygdom, og så har Caroline også fortalt, at hun gik med drømmen om at blive mor.

I mellemtiden er hun blevet beriget med datteren Olivia og sønnen James, og i et nyt opslag fortæller Wozniacki, at hun er klar til endnu en omgang som professionel.

Du kan se opslaget herunder eller HER.

– I løbet af de seneste tre år, hvor jeg har været væk fra sporten, har jeg indhentet den tid, jeg ikke fik med min familie. Jeg blev mor, og nu har jeg to smukke børn, som jeg er taknemmelig for. Men jeg har stadig mål, som jeg ønsker at opnå. Jeg vil vise mine børn, at du kan forfølge dine drømme uanset din alder eller rolle. Vi har besluttet som familie, at det er tid. Jeg vender tilbage for at spille, og jeg kan slet ikke vente!, lyder det fra Caroline Wozniacki.

Det har selvfølgelig vakt stor glæde hos de danske fans, men også hos Danmarks bedste mandlige tennisspiller Holger Rune.

Artiklen fortsætter under billedet…

Rune
Holger Rune og Caroline Wozniacki. Foto: Shutterstock

Det er så fedt

B.T. har nemlig rakt ud til verdens 6. bedste tennisspiller, og det er tydeligt at mærke, hvor stor en nyhed det er for sporten.

– Jeg synes, det er så fedt, lyder det i en kommentar fra Holger Rune.

Det er heller ikke nogen hemmelighed, hvad Caroline har betydet for Holgers karriere.

Holger Rune har nemlig tidligere udtalt, hvor meget han så op til Caroline Wozniacki, da han var yngre. Hertil har han også fortalt til B.T., hvor meget hendes Grand Slam-sejr ved Australian Open i 2018 har inspireret ham.

Ifølge Caroline Wozniacki vil hun spille igen ved US Open senere i år.

Hvor er det bare sejt, Caroline. Vi glæder os så meget til at følge dig igen!

Exit mobile version