Caroline Wozniacki mangler kun én sidste ting i sin karriere: Så hård bliver vejen for at opnå det

Tennis-darlingen Caroline Wozniacki gør comeback, og det kommer til at kræve en del af den nybagte mor til to.

Det var en særdeleshed god nyhed, som den 32-årige tennisspiller Caroline Wozniacki i går kom på banen med, for hun planlægger nemlig et stort comeback.

Det betyder, at hun vender retur til tennis-verdenen på et wildcard allerede i sensommeren, inden hun spiller US Open i slutningen af august.

Caroline Wozniacki selv har ikke lagt skjul på, at hun drømmer om at spille OL i Paris næste sommer, og det betyder også, at hun får ganske travlt.

Ægtemand sagde ja

Det kræver nemlig, at tennis-stjernen skraber en del point sammen, men det kan nu også være realitisk.

Siden hun stoppede sin karriere har Caroline Wozniacki fået to børn, hvor den sidste blev født i efteråret, men ægtemanden har givet sin velsignelse til, at hun vender retur.

Hun har da også været ganske bevidst om de mange ofringer, som en tenniskarriere koster, men det ser ud til, at hun er villig til at yde, hvad det kræver.

– Det er sjovt at spille de store turneringer og kampe, men jeg savner ikke hverdagen og de små turneringer og at det at rejse uge efter uge, har hun tidligere udtalt ifølge Ekstra Bladet.

Nu skal Caroline Wozniacki igennem en række små turneringer, før hun altså kan kvalificere sig de til store turneringer, hun drømmer, og det bliver spændende at se, hvor hendes niveau ligger.

Foto: Shutterstock

Vi glæder os til at se Caroline Wozniacki tilbage!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version