Caroline Wozniacki med overraskende udmelding: Her er hendes ærlige ord om at flytte hjem til Danmark

Tennisspilleren Caroline Wozniacki har solgt sit luksus-ejendom i Miami, og nu sætter hun ord på, om hun overvejer at flytte til Danmark med familien.

Over de seneste år har den 33-årige tennis-legende Caroline Wozniacki bosat sig i USA og stiftet familie med sin amerikanske mand David Lee.

Nu har ægteparret dog solgt deres millionvilla på rigmandsøen Fisher Island ud for Miami for hele 258 millioner kroner og med et udbytte på 126 millioner kroner.

Ægteparret gav nemlig knapt 132 millioner kroner for ejendomme, da de købte den tilbage i 2021, og nu er det store spørgsmål, hvor de så skal bo.

I forvejen ejer ægteparret en lejlighed i St. Louis samt en bolig i Monaco, men mange danskere har nok et ønske om, at Caroline Wozniacki bosatte sig her.

– Jeg synes jo, at Danmark er et fantastisk land. Især om sommeren. Der er ikke noget bedre end det. Det er også godt for børnene med det danske. Men at flytte hjem…jeg ved det virkelig ikke, siger Caroline Wozniacki til B.T.

Familien kan flytte frit

Tennisstjernen peger desuden på, at hendes mand er amerikansk, og at hans familie er i USA, så der vil de altid være forankret på en eller anden måde.

Desuden er Monaco tæt på Caroline Wozniackis familie, og lige nu kan familien godt flytte lidt mere frem og tilbage, end de kan, når børnene er startet i skole.

Når de når skolealderen, skal familien selvfølgelig være lagt lidt mere fast på, hvor de skal bo henne, så det må tiden vise, understreger tennisstjernen.

Caroline Wozniacki
Foto: Shutterstock

Hjem er i Monaco

Alt imens er vinteren kold i Danmark, og Caroline Wozniacki er ikke helt sikker på, om hendes mand ville have det helt godt med det.

Men det endelig svar kommer altså ikke endnu, for mange ting er oppe i luften, og lige nu er familiens hjem i Monaco, mens Caroline Wozniacki er tilbage i top 100, skal spille Wimbledon og desuden være med ved OL.

Samtidig følger tennisstjernen også med i Tour de France, hvor Jonas Vingegaard har kæmpet sig tilbage efter et styrt, og hun er dybt imponeret, selv om hun aldrig har mødt cykelrytteren.

– Jeg har fulgt med og har set hans præstationer, som har været helt fantastiske. Jeg er også glad for, at han meldte sig klar til Tour de France efter sin skade. Jeg hepper fra sidelinjen, siger hun til Ekstra Bladet.

Vi ønsker Caroline Wozniacki og familien held og lykke med boligdrømmene!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!