Caroline Wozniacki spiller med forbinding om albuen: Nu kommenterer hendes far på situationen

Tennisspilleren Caroline Wozniacki spiller lige nu US Open, men det ser ud til, at hun er udfordret med den ene albue og derfor spiller med forbinding.

Det er nu, det gælder under US Open, hvor Caroline Wozniacki er klar til at spille om den store titel, efter hun har kæmpet med virus efter OL i Paris.

Men noget tyder på, at kroppen stadig ikke er helt fit for fight, for onsdag spillede Caroline Wozniacki træning med en forbinding omkring albuen.

Desuden forkortede hun også sin træningstid med en halv time, efter hun har døjet med smerter i højre albue op til US Open.

Caroline er klar

Dog sagde hun efter sejren over Nao Hibino i første runde tirsdag, at den ikke generede hende undervejs.

– Jeg vil ikke kommentere på albuen. Jeg vil bare sige, at hun er klar. Caroline besluttede, at hun bare ville slå lidt til bolden i dag, og det var også min tanke, at vi ikke skulle træne så meget, siger Piotr Wozniacki til Se og Hør.

Det var også Caroline Wozniackis egen beslutning, at hun ville stoppe efter blot en halv times træning, og faren forklarer, at hun både rammer bolden godt og er ved godt mod.

Clara Tauson spiller

Derfor behøver han heller ikke blande sig så meget i hendes træning. I dag skal Caroline Wozniacki møde Reneta Zarazua fra Mexico, der ligger nummer 92, i anden runde.

Den danske spiller vil spille kl. 3 om natten dansk tid. I dag vil også Clara Tauson spille mod verdens nummer 18, Diana Shnaider fra Rusland.

Onsdag spillede Clara Tauson desuden mod italienske Elisabetta Cocciaretto i damedouble.

Caroline Wozniacki
Foto: Chryslene Caillaud/Ritzau Scanpix

Piotr indrømmer

Inden sit karrierestop i 2019 havde den danske tennisstjerne vundet en Grand Slam og havde ligget nummer et i verden, men Piotr Wozniacki har lidt fortrydelse, når han ser tilbage.

– Jeg var så dårlig som træner. Det er helt korrekt. Jeg var så dårlig, og jeg vil aldrig anbefale forældre at sætte sig i den position, jeg var i. For mig var det først en hobby, fordi jeg aldrig have spillet tennis, forklarer Piotr Wozniacki til TV 2.

Caroline Wozniackis far var nemlig bare en amatørspiller, og når han lavede øvelser, så var det hende, der blev til grin og ikke ham, fordi hun havde den status, hun havde.

I dag har Piotr Wozniacki fået mere erfaring, og han kan se, hvad andre gør, understreger han.

Vi hepper på Caroline Wozniacki!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!