Caroline Wozniacki stoppede karrieren for at blive mor: Nu sætter hun ord på familielivet

Caroline Wozniacki

Foto: Shutterstock

Den tidligere tennis-stjerne Caroline Wozniacki har ikke fået mindre travlt, efter hun kvittede karrieren som tennisspiller.

Selv om de store tennisturneringer nu er fortid for 32-årige Caroline Wozniacki, så er der stadig fuldt knald på hendes liv.

Over de seneste år er hun nemlig blevet mor til to, og det er ensbetydende med en travl hverdag, hvor der ikke er megen tid tilovers.

I dag er hun stadig beskæftiget med at medvirke i TV-programmer ud over at pleje sponsorer.

– Med to børn under to år har jeg travlt. Så jeg føler, at jeg har jævnt travlt i et godt tempo for mig, siger hun ærligt i et interview med Ritzau.

Caroline Wozniacki blev mor

Det er tre år siden, at Caroline Wozniacki indstillede tenniskarrieren med en opvisningskamp i Royal Arena til ære for de danske fans.

I 2021 blev hun så mor til datteren Olivia, som hun har med sin amerikanske mand David Lee, og i 2022 kom sønnen James til verden.

Familien bor delvist i Monaco og Miami, men lige nu opholder den danske stjerne sig i Frankrig, hvor hun kommenterer kampe ved French Open.

Foto: Shutterstock

Ketcheren bliver brugt

Det er meningen, at Caroline Wozniacki også skal spille kamp i forbindelse med turneringens legende-dyst.

I den forbindelse har hun afsløret, at hun har spillet en del tennis på det seneste, efter at ketcheren har ligget stille nogle år.

I den forbindelse har Caroline Wozniacki nydt at komme i form igen, og det er også sjovt at være tilbage i de store turneringer, fortæller hun i interviewet.

Vi håber, at Caroline Wozniacki nyder sit nye liv fuldt ud!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version