Caroline Wozniackis mand er overtroisk: Dette gør han altid, når hun spiller kamp 

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Caroline Wozniackis mand, David Lee, har vist sig at være en overtroisk støtte under hendes mest mindeværdige tennismomenter.

For når den danske tennisstjerne indtager banen står hendes mand klar blandt publikum for at vise sin støtte. Men han har er altid iklædt sort for, at det hele skal gå godt.

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Han var blandt andet klædt i sort under hendes sejr ved Australian Open i 2018, og denne særegne tradition har gentaget sig ved hendes seneste triumfer.

For Wozniackis mand er overbevist om, at det kommer til at gå galt, hvis han skifter outfit:

– Jeg havde en grå T-shirt på, da Caroline tabte til Elina Svitolina i Auckland, så jeg skiftede til den sorte udgave her i Melbourne. Hun sagde ikke noget om den grå T-shirt i Auckland, men jeg valgte selv at skifte til en sort T-shirt, fordi jeg skal ikke være årsagen til, at noget går galt, sagde han til TV 2 Sport i Australien.

Kærligheden vokser

Denne overtroiske tilgang fra David Lee har måske ikke nogen videnskabelig begrundelse, men den viser tydeligt hans ønske om at bidrage til Wozniackis succes uden at bringe uheld ind i billedet.

Parret blev gift i 2019, men mødte hinanden tilbage i 2015 og blev forlovede to år senere.

De har sidenhen fået to børn sammen. De har en datter sammen fra 2021 ved navn Olivia, og lillebror James der blev født året efter.

Familien har derfor naturligvis en del at se til, og Caroline Wozniacki har droslet lidt ned på arbejdet, efter hun gentoptog sin tenniskarriere.

Hvad tænker du om hans overtroiske tankegang? Del gerne din mening med os i kommentarfeltet på Facebook.

Exit mobile version