Carsten Soulshocks hustru omkom på tragisk vis: Nu taler han ud om at blive mistænkt for mord

Det var en sand tragedie, da den tidligere ‘X Factor’-dommer Carsten Soulshock Schacks hustru døde efter et uheld i deres hjem, og nu taler han ud om, hvad der skete den aften.

Det var helt uforståeligt for de fleste, hvad der var sket den fatale aften, da den tidligere ‘X Factor’-dommer Soulshock fandt sin hustru Maxee i en blodpøl i deres hjem i Los Angeles.

Carsten Soulshock ringede straks efter alarmcentralen, hvor han blev bedt om at yde førstehjælp, mens den var på vej, og han blev naturligvis lettet, da hjælpen ankom.

Hans hustru Maxee kiggede mærkeligt fjernt på ham, og det var hende, men han fornemmede, hun var langt væk, fortæller han.

Soulshock
Foto: Nymann Bo/Her Og Nu/Ritzau Scanpix

Soulshock var mistænkt

Soulshock forsøgte at yde førstehjælp ved at presse et håndklæde hårdt mod sin kones hals, mens hun blev mere og mere fjern.

Samtidig ankom en masse betjente, mens deres søn lå og sov ovenpå, og da betjentene vækkede sønnen, gik det op for den tidligere ‘X Factor’-dommer, at deres hjem blev betragtet som et gerningssted.

– Betjentene holdt ham tilbage og begyndte at stille spørgsmål: “Har du set din mor og far skændes i aften?” “Er der sket noget usædvanligt i huset?”, forklarer han i sin nye bog “Soulshock: Succes, sorg og store stjerner” ifølge Se og Hør.

Stemning blødte op

Betjentene holdt også ham tilbage, fordi de troede, der var sket en forbrydelse, og det var først, da den lokale sherif ankom, at stemningen blødte op.

Han bad nemlig betjentene om at sænke våbene og gav så Soulshock et kram, og de blev alle klar over, at der har været tale om et frygteligt uheld.

Først efter et stykke tid fik den tidligere ‘X Factor’-dommer endelig at vide, at hans hustru var død, og her holdt han simpelthen bare op med at trække vejret, beretter han.

En forfærdelig tragedie!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!