Caspar Phillipson deler sit private kærligheds-minde: Sådan var min første date med hustruen

Caspar Phillipson

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Skuespilleren Caspar Phillipson er snart aktuel med musikforestillingen “Pennevenner” i Tivoli, og selv har han da også dyrket kærligheden i den smukke have.

Romantikken flytter ind i Tivoli denne sommer, hvor “Vild med dans”-vinder Caspar Phillipson går på scenen med kollegaen Annette Heick i stykket “Pennevenner”.

Den musikalske forestilling er baseret på en sand historie om Annette Heicks farfar, der igennem sit liv udviklede et nært forhold til en amerikansk penneveninde.

Relationen var så tæt, at han endda bad sit barnebarn om skrive hende et brev, han havde dikteret på sit dødsleje.

LÆS OGSÅ: Caspar Phillipson afslører: Derfor bliver julen hård i år

LÆS OGSÅ: Efter “Vild med dans”-sejr: Sådan er Caspar Phillipsons forhold til Malene

LÆS OGSÅ: Caspar Phillipsons rørende besked til familien efter “Vild med dans”-sejren

Tivoli vækker minder

“Pennevenner” får premiere den 14. september, hvor Caspar Phillipson altså spiller de to hovedroller i et nostalgisk 1970-univers langt før internettets komme.

Selv har 52-årige Caspar Phillipson i den grad oplevet medvind, efter han i efteråret vandt “Vild med dans” og at skulle spille i Tivoli vækker særlige minder om hans privatliv.

– Jamen, jeg er jo kommet her hele mit liv. Det var faktisk det første sted, jeg tog min hustru med ud. Vi boede udenfor Roskilde på det tidspunkt, så det var faktisk ikke helt oplagt, siger han til Newsner Danmark.

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Caspar Phillipson er populær

Privat er Caspar Phillipson gift med Marianne Phillipson, og sammen har de i dag tre voksne børn, Silas, Clara og Rebekka.

Siden “Vild med dans”-sejren har skuespilleren oplevet en fornyet popularitet blandt danskerne, og han har da også en række spændende projekter i støbeskeen.

Blandt andet skal han i gang med nye optagelser til TV-serien “Orkestret” og desuden også prøverne til forestillingen “Gotta Dance”, der opføres i Operaen.

Vi ønsker Caspar Phillipson held og lykke!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version