Cecilie Schmeichel åbner op om vægten: Sådan har jeg det med min krop

Selv om vægt i årevis har været et tema for Cecilie Schmeichel, så ønsker hun ikke at gå op i, om hun har tabt sig under ‘Vild med dans’.

Hun har aldrig lagt skjul på, at hun har fået mange kommentarer om sin vægt under igennem opvæksten, og at overvægt altid har været et tema for Cecilie Schmeichel.

Som datter af en verdensberømt målmand står Cecilie Schmeichels størrelse da også i kontrast til at være elitesportsudøver.

Forud for ‘Vild med dans’ oplevede hun en del grimme kommentarer på de sociale medier, som gjorde rigtigt ondt.

Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix

Vægt er ikke ændret

Men nu kan hun fortælle, at dansekonkurrencen rent faktisk har gjort en forskel for hende rent størrelsesmæssigt

– Jeg kan mærke og se, at der sker noget, har været på vægten en enkelt gang, men der var ikke den store forskel, skriver hun i en opdatering på Instagram.

Flere følgere har nemlig spurgt ind til, om der er sket en ændring, men det gælder mest, når det gælder at prøve kjolerne, som hun går på gulvet i, afslører hun.

Kroppe er forskellige

Det er dog slet ikke afgørende for nydanseren, fordi hun igennem mange år har gået mest op i sin egen trivsel.

Influenceren understreger desuden, at folk er bygget forskelligt med varierende størrelse muskler og højde, og at dette ikke kan ses på vægten.

– Så jeg synes, tallet er ubrugeligt. Jeg mærker efter: ‘Har jeg det godt?’, ‘Kan jeg de ting, jeg vil?’, ‘Er jeg glad, når jeg står op?’ JA. Og det synes jeg, er det vigtigste, afslutter hun opdateringen.

Hvor er det godt skrevet, Cecilie Schmeichel!

Del dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook!