Chok-afbud fra Viktor Axelsen: Kroppen siger stop

Efter OL-sejren i sidste uge er Viktor Axelsens kræfter nu så opbrugt, at han må melde fra til Japan Open, der starter i næste uge.

Der er ingen tvivl om, at der har været knald på for 30-årige Viktor Axelsen, siden han i sidste uge vandt OL-guld i Paris over thailandske Kunvalut Vitidsarn.

Siden har den stået på fejring af sportsmanden, der senest har været en tur forbi sin hjemby Odense, hvor han blev hyldet.

Viktor Axelsen er blot den anden badmintonspiller i historien , der har vundet to OL-guldmedaljer.

Viktor Axelsen er smadret

Egentligt var planen, at han skulle deltage i Japan Open i næste uge, men det bliver altså ikke, melder en meget træt Viktor Axelsen nu ud.

– Jeg skal til Japan i næste uge, men om jeg spiller, det er meget usikkert. Jeg er mentalt meget smadret, så jeg skal lige have lov at sunde mig lidt og for alvor finde motivationen, siger Viktor Axelsen ærligt til TV 2.

Dog er han helt sikker på, at motivationen nok skal vende retur, men det står altså ved magt, at han tager til Japan for at hilse på sine fans.

– Jeg ville have elsket at spille i Japan næste uge, men jeg har presset min krop og psyke til grænsen op til, under og efter OL. Uheldigvis er jeg ude af stand til at komme mig tids nok og bliver nødt til at træffe den rette beslutning for mit helbred, skriver han ærligt på X.

Se opslaget herunder eller klik her.

Viktor Axelsen blev hyldet

Det er især den megen fejring efter OL-guldet, da har tæret på Viktor Axelsens ressourcer, og senest blev han hyldet i Brøndby Hallen tirsdag.

Her blev han hyldet af trænere og kolleger, og det var samtidig fjerde gang i karrieren, at han kom op på Hall of Fame i hallen.

Energien er nu brugt på alt det, der følger i kølvandet på at have vundet en guldmedalje, og nu trænger badmintonspilleren til at slappe af.

Viktor Axelsen
Foto: Shutterstock

Danskere deltager

Viktor Axelsen er på nuværende tidspunkt forsvarende mester i Japan Open. Han er andenseedet i turneringen og skulle have mødt japanske Kenta Nishimota i første runde.

Der er dog stadig to danske navne med i turneringen, for her kommer Anders Antonsen og Rasmus Gemke også til at deltage.

Viktor Axelsen vandt faktisk Japan Open tilbage i 2023, men i år må han altså melde pas.

Hvad resten af turneringen kommer til at stå på for den udmattede Viktor Axelsen, men der har været tid til, at han kunne være sammen med familien midt i det hele.

Vi håber, at Viktor Axelsen får samlet kræfter og vender stærkt tilbage!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!