Chok: Ulla Terkelsen fyret

Interview med Ulla Terkelsen og Peter Ingemann, 18/01 2023 Ulla Terkelsen

Den 79-årige journalist er blevet fyret.

Gennem årtier har Ulla Terkelsen sørget for at give danskerne deres nyheder. Hvad enten det var fra politiske kriser rundt omkring i verden, de store katastrofer eller de store royale begivenheder, så har Ulla Terkelsen været der.

Normalt er de fleste danskere vant til at se hende foran skærmen hos TV 2, men hun arbejder faktisk flere steder. Et af de steder er for Jyllands-Posten, hvor hun nu er blevet fyret som klummeskribent. Det skriver Journalisten.

Det er både Ulla Terkelsen samt en anden klummeskribent, der er blevet fyret fra avisen som led i en sparerunde. Det drejer sig om Mikael Jarnvig.

– Ulla Terkelsen har skrevet for os de seneste par år, og det har vi været rigtig glade for. Men igen, så handler det om at spare penge, siger Jyllands-Postens chefredaktør Marchen Neel Geertsen til Journalisten.

Men selvom Ulla Terkelsen ikke længere skal være klummeskribent for Jyllands-Posten, så har den 79-årige journalist ingen planer om at stoppe. Selvom hun bliver 80 år næste år og dermed har en alder, hvor de fleste er gået på pension, så har hun tænkt sig at fortsætte.

Så sent som sidste år, sagde hun til SE&HØR, at hun ikke har planer om at gå på pension.

Ulla Terkelsen er uddannet ved Demokraten i Aarhus, og har gennem sin tid som journalist ikke bare rejst i flere lande, men været korrespondent ad flere omgange. Det har hun blandt andet været i London, Washington, Berlin og Bruxelles.

Udover sit arbejde som journalist har hun skrevet flere bøger.

Nu hjælpes vi ad med at sende varme tanker til Ulla Terkelsen!

Exit mobile version